2777
2789
عنوان

بخدا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 37 پست
اوایل رفلاکس شدید داشت و هر نیم ساعت بیدار بود اصلا از همون روز اول من عذاب کشیدم شکمم زخم بود و من ...

بد خوابی از رفلاکسی باید تحمل کنی اینا که رفلاکس دارن بگهم دیر دندون در میارن هم پرخاشگرن هم دیر راه میرم اصلا اشکال ندارها فقط باید صبر کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد خوابی از رفلاکسی باید تحمل کنی اینا که رفلاکس دارن بگهم دیر دندون در میارن هم پرخاشگرن هم دیر راه ...

عزیزم رفلاکس معده چه ربطی داره به دندون و راه رفتن! حالا شما چند مورد اینطوری دیدی دلیل نمیشه مرتبط باشه!

عزیزم رفلاکس معده چه ربطی داره به دندون و راه رفتن! حالا شما چند مورد اینطوری دیدی دلیل نمیشه مرتبط ...

آخه حس میکنم ربط داره به دندون مرتبط باشه چون من خودم رفلاکس دارم همیشه دندونام زود زود خراب می شد دکتر گفت که اسید معده اغث میشه دندونها پوسیده بشن بعد عصبی بودن هم روانشناسها میگن هر چی بیشتر تو کوچیکی درد بیشتری داشته باشه بعدها رو رفتارش تاثیر میزاره و عصبی تر میشه واسه دیر راه رفتن و دندون درآوردن هم مورد زیاد دیدم از رو اونا حدس زدم مصلا پسرم یک سال و نیمه و چهار تا دندون فقط داره و اینکه خیلی عصبیه ،واسه شما هم که گفتی پسرم بیش فعالی به نظرم اینطور نباشه من بچه های رفلاکسی رو دیدم خیلی پر جنب و جوش هستند به نظرم نمیاد پسرت بیش فعال باشه معمولا بیش فعالی رو از سه سال به بعد هم معلوم میشه

آخه حس میکنم ربط داره به دندون مرتبط باشه چون من خودم رفلاکس دارم همیشه دندونام زود زود خراب می شد د ...

پسرم که ۹ ماهشه! دخترم بیش فعاله! تشخیص رسمی داره از سه تا دکتر عزیزم کاش نبود! 

راه افتادن و دندون دراوردن ربطی نداره چون دختر من ده ماهگی راه افتاد  

این چیزا ژنتیکیه پسرم هشت ماهگی دندون دراورد در صورتیکه دخترم چهارماهگی دراورد هر دو هم رفلاکسی هستن 

اینکه دندون زود خراب بشه درسته ممکنه بخاطر اسید معده باشه