2777
2789
عنوان

بخدا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خسته ش میکنم خوابشم میاد اما چشماشو میماله و نمیخوابه 

برادر زاده های منم این طوری بودن نگران نباش الان اینقد باهوش و عاقل شدن عین بلبل حرف می زنن. داداشمو زن داداشم برای اولی خیلی غصه میخورن ولی برای دومی دیگه خیالشون راحت بود

چند شب بهش قبل خواب دیفن هیدرامین بده بهد خودش دیگه عادت میکنه و میخابه‌.بالاخره توهم باید استراحت داشته باشی دیگه.

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
کته با گوجه و ماست و اووکادو دیگه هیچی 

سعی کن طعم های مختلفو امتحان کنی شاید دوس داشنه باشه.بزار حسابی گشنه بشه بعد بهش غذا بده.

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
اینجا داروی بدون نسخه نمیدن فقط کلپول که اونم روی خوابش تاثیر نمیذاره

چه بد دیفن هیدرامین خیلی خواب اوره و ضرریم نداره‌

امیدوارم خدا بهت قدرت و نیرو بده تا بتونی این مرحله روهم بگذرونی.خیلی زود میگذره و همه چی خوب میشه عزیزم.

مثلا چجوری؟ 

ببین یادداشت کن چقدر میخوابه کی تا کی چقدر میخوره 

بچه ها مثل ما نیستن یه پترن مشخصی دارن که باید پیداش کنی

مثلا دختر من کل خواب شبانه روزش ده ساعته اگه ظهر یکساعت بخوابه شب هم نه ساعت بیشتر نمیخوابه صبح هفت بیدار شه شب بین هشت و نه باید بره بخوابه والا خوابش میپره 

پسرم نه ماهه ست اگه تو روز بیشتر از دو سه ساعت بخوابه شب دو و سه پا میشه دیگه نمیخوابه 

منم مثل خودتم تنهام ولی باور کن میگذره این روزا اوج سختیاش همون یکسال اوله

کلیپای یوتیوب نگاه نمیکنی برای آموزش خواب؟ 

Quiet time? Sleep routine?