2777
2789
عنوان

بخدا خسته شدم

207 بازدید | 37 پست

دخترم یازده ماهشه بد اخلاقه الگوی خوابش درست نشده الگوی خوراکش درست نشده ، دوتا دندون بیشتر نداره هنوز راه نمیره ، لندن زندگی میکنم و هیشکی پیشم نیست دست تنهام بخدا دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم ، خواب خودمم داره بهم میریزه  چشمام درد و سوزش داره گاهی سر درد شدید و کمر درد ، بخیه های سزارینم از بغل گرفتن زیاد دخترم سوزش داره ، شباهم ک همش میخواد سینم تو دهنش باشه ، تو رو خدا اگه راهی روشی بلدید بگید 

بهم گفتن شبا حمام ببرر که بخوابه اما بعد از حمام بیشتر سرحال میشه ، شبا ساعت دو سه میخوابه و شش صبح بیدار میشه و ظهرا فط بیست دقیق یا نیم ساعت میخوابه ، دکتر میبرم میگه دخترت مشکلی نداره ، دیوونه شدم ، همین الانم روی پام داره گریه میکنه 

فقط باید سعی کنی خستش کنی ببرش پارک یا گردش حسابی بزار بازی کنه تا خسته بشه

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا قبل خواب حتما سیرش کن گشنش باشه زود بیدار میشه خونه رو حسابی تاریک کن باهاشم اصلا حرف نزن.

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

دختر منم یک سالگی ۴ تا دندون داشت الان دو سالشه کلمه کلمه حرف میزنه جمله نمیگه یک سال و نیم بود راه افتاد خیای دختر باهوش و بانمکیه هر بچه ای یه طوره دختر بزرگم همه چیزش زود بود ولی کوچیکه دیر ولی عجله نکردم هر بچه ای طبیعتی داره ولی از نظر ویتامین دی چکش کن یا شربت مولتی هر روز بهش بده 

عزيزم بايد از اول عادت ميدادي شب تاريكه و سكوت و بعني بايد بخوابيم.

ببر اتاق تاريك و فقط نور كم شب خواب ، شير بده و نه بازي كن نه زياد حرف بزن نهايتا فقط لالايي بخون براش.

يا اگر كنارت ميخوابه دراز بكش بغلش.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
بهم گفتن شبا حمام ببرر که بخوابه اما بعد از حمام بیشتر سرحال میشه ، شبا ساعت دو سه میخوابه و شش صبح ...

نمیشه که اینطوری داری اشتباه تخمین می‌زنی عزیزم چند روز گزارش رفتارای روزشو بنویس دستت بیاد برنامشو

غذا اصلا نمیخوره شاید چند قاشق باهزار ترفند و شکلک 

چه غذایی رو بیشتر دوسداره؟؟

عزيزم بايد از اول عادت ميدادي شب تاريكه و سكوت و بعني بايد بخوابيم. ببر اتاق تاريك و فقط نور كم شب ...

اوایل رفلاکس شدید داشت و هر نیم ساعت بیدار بود اصلا از همون روز اول من عذاب کشیدم شکمم زخم بود و من تا صبح بغلش میکردم که راحتتر بخوابه 

غذا اصلا نمیخوره شاید چند قاشق باهزار ترفند و شکلک 

استاتر گفتی دخترت سوزش داره

اگه اره ببر دکتر براش ازمایش بنویسه شاید عفونت ادراری داشته باشه

اگه شیر دادن اذیتت میکنه شیر خشک کمکی بده