2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=71734388]دکتر مجید فریدونی[/QUOTE تا حال پیش ایشون رفتین، کاری به دندونتون انجام دادن؟

من یه دندونم ریشه اش مشکل پیدا کرده بود

کل تهران رو زیر پا گذاشتم همه گفتن ما کاری از دستمون برنمیاد

رفتم پیش این معجزه کرد

دیگه مشتری ثابتش شدم و شد دکتر خانوادگی و کل فامیل

من نزدیک ۱۵ ساله پیش دکتر حسین اکبری می رم متخصص درمان ریشه اس البته پایین میدون ونکه، نمی دونم غرب میشه یانه، کارش خیلی خوبه، دکتر با وجدانی ام هست، بعضی دکترا الکی میگن دندونتون به عصب رسیده یا مثلا سه کاناله اس که پول بیشتری به جیب بزنن

من یه دکتر متخصص ریشه دندون می شناسم دکتر مریم قرایی شمارشو میذارم. خیلی کارش خوبه من دوستم واسه دندونش خیلی اذیت شد آخرش رفت پیش همین دکتر یه درمان درست و حسابی کرد راحت شد . دندون چیزیه که اگه دکترت تشخیص اشتباه بده دندونت اسیب می بینه و ممکنه از دست بدی الانم که ایمپلنت خدا تومنه تازه باز دندون خود آدم نمیشه. 

02122615402

عزیزم من این مشکل را داشتم دکترم گفت ریشه دندونت آسیب جدی نداره و برام روکش کرد خدا رو شکر تا حالا هم مشکلی نداشتم . دکترم تخصص ریشه دندون داره دکتر مریم قرایی خودم رفتم پیش یه دکتر که تخصصش ریشه دندون باشه که اگه مشکلی داره اول ریششو درست کنم. 

دکتر اصلانی مقدم اول برام درمان ریشه انجام داد بعدش روکش کرد دندونامو رو 4 تا بود خیلی اذیت می شدم و می خواستم ایمپلنت کنم و دکترم گفته بود که باید این دندونام درست بشه بعد جراحی کنه واسم . خیلی راضیم درد نداشتم بعده عصب کشی و زود خوب شد تورمش 

http://drazaraslani.com/root-canal/

عزیزم منم این مشکل و داشتم فکر میکردم تو این وضع اقتصاد باید ایمپلنت بشه ولی رفتم پیش دکتر مریم قرایی ایشون تخصصش ریشه دندانه و بدون ایمپلنت مشکل دندونامو برطرف کرد من که خیلی راضی ام از کارشون . شماره مطبشو میذارم برات 02122615402