جهانى مدیر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3162 عنوان خانما بچه هاتون ساعت چندميخوابن؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 62 پست پسر من يک سالو هفت ماهشه تازه ميخواد خوابش ببره تا فردا ساعت12ميخوابه مال شماها چى؟ تنهايي خيلى باارزشه چون خالى از آدماى بى ارزشه 1397/07/23 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
unyeki عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 668 پسر من از يک سالگيش اتاقشوجداکردم مال شماهاچى یک سال و چهار ماهشه دو هفته هست که جداش کردم ولی شب باید برم شیرش بدم #من-یک-حامی-اهدای-عضوم
momyemohammadyasin عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 407 منکه پسرم هفت ماهشه همیشه دو به بعد میخوابه عین ساعت کوکی. تازه روپام خوابش برده . خداکنه دیگه بیدارنشه اخه معمولا بیدار میشه تا چهار بیدار نگهم میداره شعار من تو زندگی 👊🏻 خودت دلیل حال خوب خودت باش 😇 😍
ونوووس عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 540 حتى اگه خيييلى هم خوابش بياد بايدروپام بخوابه هرکارى ميکنم خودش نميخوابه انقدگريه ميکنه بيقرارى ميکن ... میدونم ولی ادم از پا و.کمر میوفته
ایریانام عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 3323 مال من ديگه خوابش برد خوش بحالت دختر من ظاهرا خوابه ها همین که از رو پام میزارمش پایین خودم میرم که مثلا بخوابم میبینم چشاش بازه!!!!! 😐😭 با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!!
جهانى مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3162 یک سال و چهار ماهشه دو هفته هست که جداش کردم ولی شب باید برم شیرش بدم مال من يه مدت خيلى اذىتم کرد تا عادت کرد به اتاق خودش تنهايي خيلى باارزشه چون خالى از آدماى بى ارزشه
جهانى مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3162 میدونم ولی ادم از پا و.کمر میوفته اره والا سخته ولى باباش اکثرأکمک ميکنه چون من کيست مويي دارم زيادنميتونم بزارم روپام تنهايي خيلى باارزشه چون خالى از آدماى بى ارزشه
unyeki عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 668 مال من يه مدت خيلى اذىتم کرد تا عادت کرد به اتاق خودش یه سوال بی ربط . چطور بچه رو حمام میدین که نیافته و خودتون هم بعدش احتیاج به حمام کردن نداشته باشید . خیس نشید یا عرق نکنید؟ #من-یک-حامی-اهدای-عضوم
جهانى مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3162 یه سوال بی ربط . چطور بچه رو حمام میدین که نیافته و خودتون هم بعدش احتیاج به حمام کردن نداشته باشید ... من پسرمو ميزارم توى تشت ميام تابيست دقيقه کاراموميکنم اسباب بازى هاشو ميريزم تو تشت بعد زود زود بهش سرميزنم تنهايي خيلى باارزشه چون خالى از آدماى بى ارزشه
unyeki عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 668 من پسرمو ميزارم توى تشت ميام تابيست دقيقه کاراموميکنم اسباب بازى هاشو ميريزم تو تشت بعد زود زود بهش ... نمی ترسی بلند شه سر بخوره #من-یک-حامی-اهدای-عضوم
ونوووس عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 540 اره والا سخته ولى باباش اکثرأکمک ميکنه چون من کيست مويي دارم زيادنميتونم بزارم روپام وای منم دارم نگووووووو میدونم چ حالی داری
جهانى مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3162 نمی ترسی بلند شه سر بخوره نه در حمومو باز ميزارم سر ميزنم خودشم ميترسه همين که اسباب بازيش از تشت ميوفته صدام ميزنه چون چند بارى پاش سر خورده خودشم ميترسه تنهايي خيلى باارزشه چون خالى از آدماى بى ارزشه
جهانى مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3162 وای منم دارم نگووووووو میدونم چ حالی داری واقعأ چه وقتايي در مياد؟ تنهايي خيلى باارزشه چون خالى از آدماى بى ارزشه
unyeki عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 668 نه در حمومو باز ميزارم سر ميزنم خودشم ميترسه همين که اسباب بازيش از تشت ميوفته صدام ميزنه چون چند با ... من خودم بالباس می شورمش عرق می کنم بعدش باید دوش بگیرم برای همین باید باباش خونه باشه #من-یک-حامی-اهدای-عضوم
جهانى مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3162 من خودم بالباس می شورمش عرق می کنم بعدش باید دوش بگیرم برای همین باید باباش خونه باشه نه حموم کردن پسر من راحته فقط بديش اينه که هرکدوم روزى که حموم کنه اون روز سرماميخوره تنهايي خيلى باارزشه چون خالى از آدماى بى ارزشه