2777
2789
عنوان

خانما بچه هاتون ساعت چندميخوابن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 62 پست
بزرگه رو به سختی تنظیم نگهمیداشتم رفت مهد تنظیم شد سه سالست  کوچیکه اینقدر روزا بزرگه نمیزاره ...

دوتابچه بزرگ کردن سختتون نيست؟

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمابچه هاتونوچه جورى ميخوابونيد

جهانی جان من بچه اولمو از نه ماهگی شیر که میدادم گیج و منگ میشد میزاشتم تو تختش کنار تختم داستان میگفتم خودش بخوابه شش هفت ماهی دیوونم کرد ولی بالاخره یاد گرفت خودش بخوابه ولی خب یه روتین مشخص داشت مثلا خونه رو سکوت میکردم و کم نور از ساعت هفت حمامش میدادم داستان میخوندیم حوصله م خیلی زیاد بود بچمم بیش فعاله زحمتی بود اروم کردنش

دومی ولی اینقدر خسته میشه که میگیرم بغلم راه میبرم در عرض 5 دقیقه خوابش میبره کلا خیلی راحت میخوابه ولی بدیش اینه هی بیدار میشه تو طول شب

من بعد از ظهر بخوابم دیگه تا خود صبح بیدارم

ولله منم قبلا اینطوری بودم الان اینقدر خسته میشم که هر زمان ولم کنن میخوابم رفته بودم دکتر نرسش بردتم تو اتاق گفت رو تخت دراز بکش تا دکتر بیاد من همونجا خوابم برده بود دیدم دکتر میگه بیدار شو   

جهانی جان من بچه اولمو از نه ماهگی شیر که میدادم گیج و منگ میشد میزاشتم تو تختش کنار تختم داستان میگ ...

پسر من از يک سالگيش اتاقشوجداکردم مال شماهاچى

دوتابچه بزرگ کردن سختتون نيست؟

چرا خب خیلی سخته خانواده م کشور دیگه ان حتی زایمان کردم کمک نداشتم یکسال از دانشگاهم مونده با نوزاد و حامله رفتم دانشگاه بزرگم بیش فعاله اوتیسمم هست هر روز میبرم صبح مهد بعد برش میدارم میبرم برای درماناش 

واقعا خسته ام ولی خب خیلی دلم میخواست دو تا باشن وقتی میبینم اومدن کوچیکه چقدر به بزرگه کمک کرده انرژی میگیرم

ولله منم قبلا اینطوری بودم الان اینقدر خسته میشم که هر زمان ولم کنن میخوابم رفته بودم دکتر نرسش بردت ...

من هم رو تخت دندون پزشکی با دهن باز خوابم برد .خیلی باحال بود . دهنم داشت بسته می شد دکتر تذکر داد

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
پسر من از يک سالگيش اتاقشوجداکردم مال شماهاچى

من دخترمو دو سالگی کردم ولی پسرم که اومد اونم نمیره تو اتاقش دیگه زحمتام به هدر رفت ولی شوهرم شب کاره تخت خالیه جا داره بیاد من چیزی نمیگم بهش چون بچگی خودم خیلی میترسیدم از تنها خوابیدن 

چرا خب خیلی سخته خانواده م کشور دیگه ان حتی زایمان کردم کمک نداشتم یکسال از دانشگاهم مونده با نوزاد ...

اره از اون لحاظشم خوبه که سختى دوتارو باهم ميکشى تموم ميشه