2777
2789

پسر من يک سالو هفت ماهشه تازه ميخواد خوابش ببره تا فردا ساعت12ميخوابه مال شماها چى؟

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

صبحها نیم ساعت نیم ساعت زودتر بیدارش کن

بعد ظهر هم یه ساعت بیشتر نخوابون

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=71731907]صبحها نیم ساعت نیم ساعت زودتر بیدارش کن بعد ظهر هم یه ساعت بیشتر نخوابون[/QUبعداز ظهرا هم يک يادوساعت ميخوابه.خوبه خوابش ب نظرت؟

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

دیشب ۱ونیم خوابید تا ۹ صبح

ظهر ۱ تا ۲ونیم

الان هم هنوز بیداره😐😐😐

کلا خواب در بهترین حالت ۱۰ ساعته

یک ساله و هفته ماه س

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه من هم اوایل تا 2 و 3 بیدار بود الان شده 11 . باید صبح بیدارش کنی تا ساعت خوابش جابجا بشه   هورمون رشد اوایل شب ترشح می شه و بیداری توی اون ساعت باعث اختلال رشد میشه

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
بچه من هم اوایل تا 2 و 3 بیدار بود الان شده 11 . باید صبح بیدارش کنی تا ساعت خوابش جابجا بشه   ...

اوایل شب یعنی چند؟

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
[QUOTE=71731907]صبحها نیم ساعت نیم ساعت زودتر بیدارش کن بعد ظهر هم یه ساعت بیشتر نخوابون[/QUبعداز ظه ...

اره میزانش خوبه اما هورمون رشد از ساعت9شب تا3صبح تو بدن ترشح میشه

دیر خوابیدن ساعت متابلیک بدنشونو میریزه بهم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
دو ماه و نیمشه چهار صبح میخوابه 

شما حق داری عزیزم بچت خیلی کوچیکه . بچه من 4 ماه اول نمی دونست خواب چیه . کلا تو 24 ساعت شاید من 2 ساعت می خوابیدم

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم