2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گوشتات تیکه هاش بزرگه وایه هربشقاب5-6تا بذار من خودم واسه تعداد زیاد به ازای هر نغر یه قاشق لوبیا میریزم همیشه هم حوب میشه توئم-10-12قاشق غذاخوری لوبیا بریزی خوب میشه 

خدایا شکرت

عزیزم 

۱۰ تا مشت کوچیک( دستت حالت مشت کن اندازه ای که کف دستت میمونه لوبیا) 

گوشت خورشتی اگه هست و اگه فامیلاتون گوشت خوارن بیشتر نفری ۴‌.۵ تیکه گوشت بنداز اگه بچه ها و یسریا گوشت نمیخورن نفری ۳ تا تیکه بنداز 

۴ تا ۵ تالیمو عمانی 

سبزی هم ۷۰۰ گرم سرخ شدشو 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
مرسی چه دقیق ممنون

خواهش میکنم عزیزم برای بهتر شدن رنگ خورشت و طعمش هم این پیشنهاد هارو دارم 

۱. اندازه نوک قاشق رب گوجه بزنید( بیشتر نریزی. که روغنش قرمز نزنه)

۲.اندازه ۲ قاشق رب اناد بزنید( اگه ربتون ملس هست ینی نه ترش نه شیرین) باعث میشه زنگ خورشت تیره تر بشه

۳. اندازه نوک قاشق قره قروت بنداز ( عااالی میکنه طعمشو

کرفس و برگش رو مثل سبزی قرمه خورد کنید و سرخ کنید به خورشتتون اضافه کنید برای ۱۰ نفر مثلا ۱۰ قاشق 

لیمو هارو خیس کنید و تقریبا اخر کار اضافه کنید وگرنه روغن خورشت و به خودش میگیره 

لوبیا رو حتنا از شب قبل خیس کنید و کاملا جدا بپزید وقتی تقریبا پخت به خورشت اضافه کنید 

نوش جونت

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز