خواهش میکنم عزیزم برای بهتر شدن رنگ خورشت و طعمش هم این پیشنهاد هارو دارم
۱. اندازه نوک قاشق رب گوجه بزنید( بیشتر نریزی. که روغنش قرمز نزنه)
۲.اندازه ۲ قاشق رب اناد بزنید( اگه ربتون ملس هست ینی نه ترش نه شیرین) باعث میشه زنگ خورشت تیره تر بشه
۳. اندازه نوک قاشق قره قروت بنداز ( عااالی میکنه طعمشو
کرفس و برگش رو مثل سبزی قرمه خورد کنید و سرخ کنید به خورشتتون اضافه کنید برای ۱۰ نفر مثلا ۱۰ قاشق
لیمو هارو خیس کنید و تقریبا اخر کار اضافه کنید وگرنه روغن خورشت و به خودش میگیره
لوبیا رو حتنا از شب قبل خیس کنید و کاملا جدا بپزید وقتی تقریبا پخت به خورشت اضافه کنید
نوش جونت