2777
2789
عنوان

ماماناااا توروخدا بیاید حالم بده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 24 پست
ارامش خودتو حفظ کن و زنگ بزن اورژانس .کاملا راهنماییت میکنن

الان شیر میدم زنگ میزنم 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزیزم سرخود که ندادم دکتر داده دیگه

دکترا تا کشت گلو انجام ندن نباید چرک خشک کن بدن،بچه تا دوسال گلودرد چرکی نمیگیره،خدا لعنت کنه هر چی دکتر بی سواده

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونستم که 😢😢

نمیدونستی که یکماه پیش درشو باز کردی؟حتی وگه بوش هم تغییر نکنه دارو رو بعد از اتمام دوره بریز دور ازین به بعد

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
دکترا تا کشت گلو انجام ندن نباید چرک خشک کن بدن،بچه تا دوسال گلودرد چرکی نمیگیره،خدا لعنت کنه هر چی ...

چی بگم والا بردم دکتر سرفه میکرد اونم داد 

بخدا نمیدونستم تا چند روز قابل استفادست

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

توروخدا دعا کنید چیزی نشه 

دارم سکته میکنم😭😭😭

چیزیش نمیشه من قطره شوکه ازماهشم گذشته دادم بابا

خیلی ترسیدم 😭😭😭😭

دارم میبرم دکتر 

بردمش دکتر گفت چیزی نیست خداروشکررر ...

گفت شیر بده دفع میشه 

خدارو صدهزار مرتبه شکررر 🙏🙏🙏

داشتم سکته میکردم