آریانا8 مدیر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 20742 عنوان ماماناااا توروخدا بیاید حالم بده 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 24 پست یه ماه پیش پسرمو بردم دکتر بهش آزیترومایسین داد ، نصفش موند دیگه ندادم امروز دیدم سرفه میکنه ، الان آوردم یه سی سی دادم بهش ، بعدش دیدم بوش عوض شده و روش نوشته تا ۷ روز تو دمای اتاق قابل استفاده اس😭😭😭دارم دق میکنم چیکار کنم حالا😭😭😭😭😭 اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊 1397/07/22 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریانا8 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 20742 ارامش خودتو حفظ کن و زنگ بزن اورژانس .کاملا راهنماییت میکنن الان شیر میدم زنگ میزنم اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
پگاه44 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 9994 عزیزم سرخود که ندادم دکتر داده دیگه دکترا تا کشت گلو انجام ندن نباید چرک خشک کن بدن،بچه تا دوسال گلودرد چرکی نمیگیره،خدا لعنت کنه هر چی دکتر بی سواده مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه
پگاه44 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 9994 نمیدونستم که 😢😢 نمیدونستی که یکماه پیش درشو باز کردی؟حتی وگه بوش هم تغییر نکنه دارو رو بعد از اتمام دوره بریز دور ازین به بعد مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه
آریانا8 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 20742 الان میبرمش دکتر اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
آریانا8 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 20742 دکترا تا کشت گلو انجام ندن نباید چرک خشک کن بدن،بچه تا دوسال گلودرد چرکی نمیگیره،خدا لعنت کنه هر چی ... چی بگم والا بردم دکتر سرفه میکرد اونم داد بخدا نمیدونستم تا چند روز قابل استفادست اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
آریانا8 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 20742 توروخدا دعا کنید چیزی نشه دارم سکته میکنم😭😭😭 اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
نرگس_سادات_منیری عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6820 چیزیش نمیشه من قطره شوکه ازماهشم گذشته دادم بابا خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم
آریانا8 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 20742 چیزیش نمیشه من قطره شوکه ازماهشم گذشته دادم بابا خیلی ترسیدم 😭😭😭😭دارم میبرم دکتر اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
آریانا8 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 20742 بردمش دکتر گفت چیزی نیست خداروشکررر ...گفت شیر بده دفع میشه خدارو صدهزار مرتبه شکررر 🙏🙏🙏داشتم سکته میکردم اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊