2777
2789
عنوان

متاهلهای گرامی و با تجربه ها

265 بازدید | 27 پست

سلام دوستان یه سوال ذهنمو درگیر کرده الان نمیتونم به جواب برسم شما جای من باشید چه واکنش و پاسخی دارید

من یکی دو هفته اس خونه مادر شوهرم نرفتم اونام نیومدن ولی یکی دوبار دیدمشون در حد احوالپرسی و اینا (دلایلش بماند چون توضیحش زیاد میشه فقط بگم مشکل خاصی بینمون نیس در حد خاله زنکی😂😂 و اینکه سر نزدم عمدی نبوده نه اینکه نمیشده اما مشغله داشتم و یکم خاله زنک هم این وسط چاشنی بوده)

بعد دیروز تازه خبردار شدم ک بلیت گرفتن برن مسافرت و فقط به همسرم گفتن نه من, چون اصولا همیشه بخودم میگن و حس میکنم چون من سرنزدم اینجوری کردن حالا فردا صبح حرکت میکنن و حالا همسرم میگه بریم خونه شون

خب من میگم الان دم رفتنی ضایع اس برم شبیه فضولا و مسخره ها میشه کارم ,اصلا توجیه نمیشم که دقیقه نود پاشم برم ,اونم وقتی خودشون بمن هیچی نگفتن 

از اون طرف شوهره رو چکار کنم, هیچ وقت منو نمیبره خونه شون, یسره پا تلویزیونه یا خودش ده دقیقه میره میشینه و بمن نمیگه(توی یک اپارتمانیم), الان این وسط من چه کنم 

بنظرتون بهتره که برم یا نه؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر همسرت برو خودتو خراب نکن الکی ولی رفتی سوالی نپرس نهایتا بگو به سلامت سنگین و رنگین بشین و با شوهرت برگرد. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

برو تو کوچیکی به نظر من اگه زیارتیه حتما برو قشنگ بغلشون کن به شوهرتم بگو به جیبشون برسه 

بعدشم بگو خدا به همراهتون با لبخند بعدش بیا خونه ببین چقدر اروم میشی

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر