2777
2789
واسم ی درصدم مهم نیس.ب بقیه چ

ربطی که نداره ولی شاید واسه یکاری نظر خواهی کنم بعد یکی فامیلا ببینه خوشم نمیاد کسی از کارم سر در بیاره منظورم اینه

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌

انقد دلم میخواد جاریم تو نی نی سایت باشه،شناساییش کنم😁

یکی از فانتزیامه

یعنی یه کوچولو با یه کاربر مشترک باشه میرم زیر و روش میکنم اون کاربرو😁

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی که نداره ولی شاید واسه یکاری نظر خواهی کنم بعد یکی فامیلا ببینه خوشم نمیاد کسی از کارم سر در بی ...

درسته همیشه از اسمهای مستعار استفاده کن خیلیی هم وارد جزییات نشو

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
خخخخخ  تنها خوبی اینجا اینه که میتونی خود واقعیت باشی بدون ترس از شناسایی شدن و ترس از قضاوت ا ...

آره این خیلی خیلی خوبه برا یسریا که حتی با مامانشونم راحت نیستن

نکنه خانم جلسه ای هستی؟🤣🤣

😁😁😁😁ساااااااکت

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

یاد کاربر گیلاس قرمز افتادم که یکی از اشناهاشون از تمام تاپیکاش اسکرین گرفته بود وبه همسرش نشون داده بود  

واقعا چرا بعضیا انقدر بدن😕😔

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
انقد دلم میخواد جاریم تو نی نی سایت باشه،شناساییش کنم😁 یکی از فانتزیامه یعنی یه کوچولو با یه کارب ...

😂😂😂

یاد کاربر گیلاس قرمز افتادم که یکی از اشناهاشون از تمام تاپیکاش اسکرین گرفته بود وبه همسرش نشون داده ...

وای واقعا ?😞 چه بد جنس 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
یاد کاربر گیلاس قرمز افتادم که یکی از اشناهاشون از تمام تاپیکاش اسکرین گرفته بود وبه همسرش نشون داده ...

من همیشه سریع میدم حذف کنن ولی ترس تو دلم افتاد بااین پستت😐😐😐

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
مگه ماهایی که تو نینی سایتیم چمونه؟

هیچ چیتون نیست من قصد توهین ندارم ولی خوب شاید خود شما مثلا متوجه بشی کسی شغل حساسی داره مثلا مثلا آتش نشان هست متخصص بی هوشی هست دکتر اورژانس هست بعد ببینی هر روز تو نی نی سایت هست نظرم می ده. خود شما بر می گردی بهش می گی عزیز شما که کارت حساس هست باید ۲۴ ساعت متوجه کارت باشی تو نی نی سایت چه کار می کنی.

البته من کارم حساس نیست گفتم از دید افراد خانواده ام اگر اینجا باشن من رو بشناسن بد میشه برام

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

همون دیگه اونو دیدم میترسم😫