2777
2789
بی خیال ، برو خوش باش ، یه جوری تو بین کسایی که منو میشناسن برخورد کردم که اگرم ببینن جرات ندارن به ...

دارم😂 ولی نمیخوام از یسری مشکلاتم یا کارام کسی از فامیل خبردار شه

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا چیزی نگفتم کلا اهل درد و دل نیستم نه واقعی نه مجازی بعید میدونم کسی از اشناهام اینجا باشه

خوشبحالت 

دقیییقا منم مثل توام 

به نظرت چیکار کنیم من میگم خودم بهش بگم بهتره تااینکه بعدا خودش بفهمه وبگه تو پنهان کاری کردی😐😐😐ولی خب از طرفی میگم بهش بگم شاید هی نی نی سایت نی نی سایت کنه و یموقع بیاد تو سایت سربزنه ک اصلا خوشم نمیاد.میدونم وقت این کارا رو نداره اما هکش فکرم درگیرشه

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

احتمالش زیاده شناسایی شم 

چون اسمم واقعیه

یبارم عکسمو گزاشتم

یبارعکس تیپمو بالباس مجلسی گزاشتم پاکشم نکردم!!

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
از کجا میدونیو کسی از اقوام عضو نیس ؟  من ک همش ف‌‌میکنم الان جاریم داره اینجا میچرخه 😂😂😂 ...

کار خوبی کردی😂

واسم ی درصدم مهم نیس.ب بقیه چ

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
منم می ترسم از شناسایی علتش اینه که موقعیت اجتماعی خاصی دارم بعد اگر معلوم بشه تو نی نی سایت هستم خی ...

مگه ماهایی که تو نینی سایتیم چمونه؟

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔
🤣🤣🤣🤣 نه بابا ولی فکر کن به جای حل مشکلات مملکت یه سره تو نی نی سایت باشه🤣🤣🤣

خب مشکلاته مملکتو حل کن دیگه واقعن که😕

واسه من اصلا مهم نیست که کسی بشناستم یا نه ، چون چیز بد یا خیلی خصوصی پیش هیچ کس نه تو بیرون از مجازی نه تو مجازی نگفتم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
حساس شدم که بگو ببینم کی هستی؟😁

نه بابا به خدا آدم معروف نیستم موقعیت کاریم خاص هست نه برای همه مردم فقط برای اعضای فامیل که اگر تو نی نی سایت باشن لو برم ضایع میشم. من تو خیلی از پستهای قبلیم هم هست من اصلا ساکن ایران نیستم الان.

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

خخخخخ 

تنها خوبی اینجا اینه که میتونی خود واقعیت باشی بدون ترس از شناسایی شدن و ترس از قضاوت این خیلی خوبه. آدم گاهی نیاز به درد و دل  و حرف زدن بی ترس داره. خییییییییلییییییییی عالیه. مخصوصا وقتی ک آدم میترسه حرفش رو بزنه به آشنا بعد همون بشه نقطه ضعفش