2777
2789
چی هستی مگه😀

حالا من نمی گم چه کاره هستم ولی فقط برای اینکه عمق فاجعه معلوم بشه مثلا مثلا مثلا فکر کن من صادق لاریجانی رئیس مجلس هستم بعد هر شب اینجا پلاس هستم🤣🤣🤣🤣🤣 البته من مرد نیستم 

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ولی احتمالا کسیم نداری اینجا مشکلم اینه نمیدونم کسی هست یا نه

اتفاقا به دوستام و بقیه میگم شمام عضو بشین ولی نمیشن ولی میدونن من اینجا پرسه میزنم کسی حس فضولی نداره 😂

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
تاحالا صد باااااار میخواستم عکسم رو بزارم اما از ترس شناسایی شدن پشیمون میشم...تازه هر دو سه ماه ی ب ...

منم میخام عوض کنم دیگه خط ندارم که😭

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌

من عین خیالمه عکس پروفایلم که خودمم پس مفهوم نداره شناسایی و این حرفا 

اینجام خیلیا منو میشناسن فامیلامونم همه میدونن اینجا عضوم براشون ازینجا خیلی حرف و مثال میزنم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
اتفاقا به دوستام و بقیه میگم شمام عضو بشین ولی نمیشن ولی میدونن من اینجا پرسه میزنم کسی حس فضولی ندا ...

حالا من میترسم بین اینهمه کاربر شناسایی شم😫

رییس جمهورم باشی فک نکنم نی نی سایت اومدن کسر شان باشه 🤔

🤣🤣🤣 نه کسر شان نیست ولی از دید کسایی که منو بشناسن قطعا می گن تو چرا تو نی نی سایت هستی

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
حالا من میترسم بین اینهمه کاربر شناسایی شم😫

بی خیال ، برو خوش باش ، یه جوری تو بین کسایی که منو میشناسن برخورد کردم که اگرم ببینن جرات ندارن به روم بیارن ، جذبه داشته باش یکم 😁😁 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
حالا من نمی گم چه کاره هستم ولی فقط برای اینکه عمق فاجعه معلوم بشه مثلا مثلا مثلا فکر کن من صادق لار ...

تو اون زنه تو مجلسی اسمشو نمیدونم 😂