2777
2789

سلام

پسرم سه سالشه و خیلی شیطون و پر حرف

منم یکم بی حوصله که زودم عصبانی میشم

البته میخوام باهاش بازی کنم و سرگرمش کنم ولی زود از همه چی خسته میشه و اصلا نمیدونه چه بازی بکنه،یه بار میگه چشم بزاریم همین که یه بار چشم میزاریم خسته میشه میگه ورزش کنیم و بازم زود تغییر میده منم خسته میشم

شماها چطوری بازی میکنین با بچه هاتون؟ 

میان ماه من تا ماه گردون،تفاوت از زمین تا آسمان است🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خمیر بازی 

نقاشی 

کتاب خوندن . پازل سازی .خونه سازی 

بچه ها زود خسته میشن از ی بازی

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

ببین برنامه بذار یک یا دوروز درهفته ببر پارک روزای دیگه هم بانقاشی و اسباب بازی مورد علاقش سرگرمش کن حتی میتونی غذاهای مورد علاقشو بپزی تو درست کردنش بهت کمک کنه.براش شعر وکتاب قصه بخون.ببرش خرید برید خوراکی خوشمزه بخرید..

کارتونم میبینه ولی خیلی دوس دارم براش وقت بزارم روانشناسا میگن باید باهاشون بازی کنین و وقت بزارین ...

روانشناسا بیان خودشون بازی کنن   اگه تونستن همزمان کار خونه بکنن و دایم هم برای بچه وقت بزارن بعد حرف بزنن