2777
2789
عنوان

کمک به یه زن بی پناه..توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسو کار نداره اصلا، شوهرشم افغانه ولی خودش همدانیه، با خانه امن و چنتا خیریه تماس گرفتم یکیشون گفت کمکی نداریم اصلا ببخشید، خانه امن هم صبول نکرد ،بقیه اشونم اشغال میزدن کلا

حالا اگه داشتم از مادر شوهرو خواهرشوهر میگفتم پر بازدید میشدم،یا اگ همین تاپیکو هارلی کویین  میزد میگفتید شماره کارت بده بااینک اصلا حرفی از کمک مالی نیوردم میگید کمک مالی خلافه،چقد سنگدل شدید

خانواده های زندانیان میتونن برن زیر نظر کمیته امداد بره درخواست وام بده یه اطاق چیزی اجاره کنه یا بگه برا کار معرفیش کنن جایی یا میتونه از سالمند یابیمار مراقبت کنه تو خونشون و بهش جای خواب بدن

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
کسو کار نداره اصلا، شوهرشم افغانه ولی خودش همدانیه، با خانه امن و چنتا خیریه تماس گرفتم یکیشون گفت ک ...

ببین خانه امن نباید بگه الان یه جا دارم ولی امن نیست! باید بگه همین الان توی خیابونم و شب جایی ندارم برم.

گرمخانه هم هست ولی من اصلا توصیه نمیکنم

ببین جمعیت امام علی نمیتونه کاری کنه براش؟

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!