2777
2789
عنوان

شوهرم مچمو گرفت 😭😢😟

2893 بازدید | 109 پست

چند وقت پیش شوهرم که رفته حموم منم حس کنجکاویم گل انداخته بود رفتم گوشیشو برداشتم  و باخیال راحت که حمومه رفتم تو اشپزخونه پشت یخچال در حال زیرو کردن گوشی که چشمتون روز بد نبینه مثل عزرائیل خیس دیدم پشتمه 😢انگار قبض روح شدم گوشی رو گرفتو دعوا شروع شد خلاصه از اون موقع به بعد میگه دیگه بهت اعتماد ندارم دیشب اشغالهارو ببره میبینم برگشته گوشی شو برداشت میگه اطمینان نیست بهت برا همه هم تعریف کرده  مسخرم میکنه الان تا دستشویی هم میره میبره گوشیشو چکار کنم دیگه نگه و اطمینان کنه خستم کرده دیگه 

🌺🌷دخترم تمام زندگیم 💋💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه به دیگرون گفته بده،،،ولی واسه بقیه کاراش خندم گرفت آخه حق داره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

يه گندي ميزنه كه ميترسه گوشيشو برداري

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤