2777
2789
عنوان

بچه هابادمجون تو بارداری ضرر داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 58 پست

منکه فراووووون خوردم😀 تازه یکی از خانومای فامیل میگف پوست بچه رو روشن میکنه😯

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
فقط حواست باشه چای زعفرون اصلا نخوری یا چایی که زعفرون توش ریخته باشن من دوستم سراین موضوع بچش سقط ش ...

جدی؟؟؟من رو برنج کمی زعفرون میزارن و خوب وقتی از دیس برنج میکشم بین برنجام میاد اونم ضرره؟

میدونم که زعفرون واقعا افتضاحه ولی دیگه فکر کنم زیادش یا غلیظش؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم کتاب ریحانه ی بهشتی روبگیری بخونی همه چیزتوش هست. اینکه چی بخوری چی نخوری چی بخوری بچت پسریادختربشه و...

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
فقط حواست باشه چای زعفرون اصلا نخوری یا چایی که زعفرون توش ریخته باشن من دوستم سراین موضوع بچش سقط ش ...

عه من چای زعفرون هم میخورم البته زعفرون گرونه در حد دو پر اگر بریزم. البته ماه های آخر حتما مراعات میکنم.

جدی؟؟؟من رو برنج کمی زعفرون میزارن و خوب وقتی از دیس برنج میکشم بین برنجام میاد اونم ضرره؟ میدونم ک ...

عزیزم فک نمیکنم زعفرون روبرنج ضررداشته باشه فقط دم نوششو شنیدم ولی احتیاط کن وازدکترت بپرس حتما حتما

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه

عرق کاسنی کسی خورده؟ از ماه چند؟ تاثیر داره واسه زردی؟ 

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

من تمام چیزای ممنوعه ک میگفتن نخورین خوردم.بچمم خداروشکر صحیح و سالم و شیطونه.

کلم بروکلی زیاد میخوردم

جگر

هویج

سوپ

کدو

بادمجون

شاهی

چیپس

پفک 

لواشک

خیار

گوجه

اسفناج

هندونه

خربزه

غذاهای محلی

فست فود

غذای رستوران

نوشابه

و.....

هرچیزی ک فک کنید خوردم

من شنیدم کتاب ریحانه ی بهشتی روبگیری بخونی همه چیزتوش هست. اینکه چی بخوری چی نخوری چی بخوری بچت پسری ...

اره دارم کتابش و راجع بادمجون فکر نکنم چیزی نوشته باشه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
من تمام چیزای ممنوعه ک میگفتن نخورین خوردم.بچمم خداروشکر صحیح و سالم و شیطونه. کلم بروکلی زیاد میخو ...

😂😂😂😂😂

منم کتابشو دارم ولی زیاد به دردم نخورد😕

منم کتابشو دارم ولی زیاد به دردم نخورد😕

من اعمال عبادیشو انجام میدم..و هرماه ناشتا چی بخوریم

جدی؟؟؟من رو برنج کمی زعفرون میزارن و خوب وقتی از دیس برنج میکشم بین برنجام میاد اونم ضرره؟ میدونم ک ...

من چون بچم خداخواسته بوده اوایل اینقدر شربت زعفرون خوردم و تخم شوید که شاید سقط بشه اما خدا خواست و موند. سه ماهه اول کمتر بخوری بهتره اما روی برنج و تو غذا مشکلی ایجاد نمیکنه حتی شله زرد.

نمیدونم منم ازدوستم تعریفشوشنیدم بگرد شاید توش باشه چون دوستم ی چیزایی ازغذااینامیگفت

من تمام چیزای ممنوعه ک میگفتن نخورین خوردم.بچمم خداروشکر صحیح و سالم و شیطونه. کلم بروکلی زیاد میخو ...

منم خوردم چون ب نظرم همش چرته😄😄😄من مصرف زعفرونمم بالاس ولی تا الان خداروشکر اتفاقی نیوفتاده 

خدایا شکرت ب خاطر روزهای خوبی ک پیش رومه😍😍😍