خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
فقط حواست باشه چای زعفرون اصلا نخوری یا چایی که زعفرون توش ریخته باشن من دوستم سراین موضوع بچش سقط ش ...
جدی؟؟؟من رو برنج کمی زعفرون میزارن و خوب وقتی از دیس برنج میکشم بین برنجام میاد اونم ضرره؟
میدونم که زعفرون واقعا افتضاحه ولی دیگه فکر کنم زیادش یا غلیظش؟
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شنیدم کتاب ریحانه ی بهشتی روبگیری بخونی همه چیزتوش هست. اینکه چی بخوری چی نخوری چی بخوری بچت پسری ...
اره دارم کتابش و راجع بادمجون فکر نکنم چیزی نوشته باشه
من تمام چیزای ممنوعه ک میگفتن نخورین خوردم.بچمم خداروشکر صحیح و سالم و شیطونه. کلم بروکلی زیاد میخو ...
😂😂😂😂😂
من اعمال عبادیشو انجام میدم..و هرماه ناشتا چی بخوریم
جدی؟؟؟من رو برنج کمی زعفرون میزارن و خوب وقتی از دیس برنج میکشم بین برنجام میاد اونم ضرره؟ میدونم ک ...
من چون بچم خداخواسته بوده اوایل اینقدر شربت زعفرون خوردم و تخم شوید که شاید سقط بشه اما خدا خواست و موند. سه ماهه اول کمتر بخوری بهتره اما روی برنج و تو غذا مشکلی ایجاد نمیکنه حتی شله زرد.