2777
2789
عنوان

بچه هابادمجون تو بارداری ضرر داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 58 پست
من چون بچم خداخواسته بوده اوایل اینقدر شربت زعفرون خوردم و تخم شوید که شاید سقط بشه اما خدا خواست و ...

خخخخخخ کارخدارومیبینی 

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
من خییلی دوست دارم چه کبابی چه سرخ کرده امروز بدجور دلم میخواد

به من گفتن ک بخاطر آلرژی زا بودن بادمجان و گوجه نخورمش .ولی قیمه بادمجان و کشک بادمجان و ترشی بادمجان همچنان تو لیست غذاهام بود تا اینکه فهمیدم بدن نوزاد پر از لک میشه ‌و چون جنین رو زشت می کنه جزو غذاهای ممنوعه س،‌دیگه وقتی فهمیدم که چند روز بعدش سز شدم

خواهرم میگفت تو بارداری بهشون لب نزده

ولی الان نی نی دو ماهه دارم،قبلا بخاطر بارداری پرخطر فقط از خدا میخواستم سالم باشه و صالح

الان حتی بخاطر چهره ش انقده ذوق می کنم. بقول همسرم میگفت چقده بخاطر بادمجان تو غذات غصه خوردم نگووو که فلسفله معکوس بوده و میگفتن نخورید ک نی نیاتون زبادی خوشگل نشن

البته من ماه هشتم سوره یوسف و یس و زیارت عاشورا و دعای علقمه و بسم الله الرحمن الرحیم رو به نیت سلامت و سعادت و زیبایی و اصلح بودنش روی سیب خوندم و خوردمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق کاسنی کسی خورده؟ از ماه چند؟ تاثیر داره واسه زردی؟ 

من که گالنی میخورم چون خارش زیاد دارم و گرمی. آره ماه آخر که حتما بخور کلا خنکی خوبه. من میگفتم الکیه سر بچه اولم نخوردم و زردی داشت تا 40 روز اما این یکی رو حتما بتونم زیاد میخورم.

به من گفتن ک بخاطر آلرژی زا بودن بادمجان و گوجه نخورمش .ولی قیمه بادمجان و کشک بادمجان و ترشی بادمجا ...

عزیزم خداحفظش کنه براتون. انشاءاله همه بچه ها سالم باشن وصالح. هیچی مهم تر از سلامتی نیست.

منم خوردم چون ب نظرم همش چرته😄😄😄من مصرف زعفرونمم بالاس ولی تا الان خداروشکر اتفاقی نیوفتاده 

من اولین بارداریم که به سقط کشید زعفران و گلپر مصرف میکردم و فک میکردم ضرر نداره ولی تو بارداریهای بعدی از ترس نخوردم منتها به دلایل دیگه سقط کردم. تو بارداری آخرم اصلا نخوردم تا ماه هشتم ک دکتر گفت چون باید سز شی غذاهایی که ممکنه درد زایمان بدن بهت نخور

البته فکر کنم مزاجها متفاوته و خوشبختانه شما تو هفته ی سی و چهاری اشتباه نکنم

واییییی بهت تبریک میگم همین زودیا نی نیتو بغل می کنی چه هیجانییییی داره.منم نی نیم ٢ماه س ،‌چه کیفی میده تولدددددد🌹🌹🌹🌹

من اعمال عبادیشو انجام میدم..و هرماه ناشتا چی بخوریم

آره منم اعمال عبادیش به دردم خورد تا حدودی

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
عزیزم خداحفظش کنه براتون. انشاءاله همه بچه ها سالم باشن وصالح. هیچی مهم تر از سلامتی نیست.

آخ گفتیییییی،‌اصلا یادم ننداز که بارداریم چجوری گذشت،‌چی کشیدم برا سل فری و احتمال سقط برا آمنیو

چه مشاوره های پزشکی و وقتی دکتر اسلامیان گفت ٩٩درصد سالمه و اگه بخاطر ١درصد میخای آمنیو کنی انتخاب با خودتونه،‌چقد گریه کردم،‌همسرم قسم میخورد که خدایی که اونو بهمون داده مراقبشه و یقین دارم سالمه و میگفت دکترا معتقدن ریسک آمنیو برات بالاست(‌بخاطر سقطهای قبلیم)‌ و من هر روز و شب دعا کردم.چند ماه آخر هر روز حالم بد بود و یا بیمارستان بودیم یا سونو

بماند اونهمه هزینه و چقد آرزو کردیم سالم باشه و صالح

خدایا بازم ممنون،‌همه نی نیا سالم باشن و صالح

همه آرزومندا ،‌خونشون به وجود فرزندی شاد بشه

نی نی خوسمل شمام ایشالا یه روز قشنگ ،‌دلتو شاد کنه و به دنیامون سلام بده

به من گفتن ک بخاطر آلرژی زا بودن بادمجان و گوجه نخورمش .ولی قیمه بادمجان و کشک بادمجان و ترشی بادمجا ...

اون سیب دیگه چی میشد😂من یبار سوره یوسف رو سیب قرمز خوندم نصفش کردم طی دوروز خوردم به همسرمم دادم گفتم این سیب خاصه بخور شفا بگیری

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
من اولین بارداریم که به سقط کشید زعفران و گلپر مصرف میکردم و فک میکردم ضرر نداره ولی تو بارداریهای ب ...

خداروشکر ک بعد ۲تا سقط بارداری موفقی داشتی😘😘😘😘 مرسی گلم بابت تبریک 

خدایا شکرت ب خاطر روزهای خوبی ک پیش رومه😍😍😍
اون سیب دیگه چی میشد😂من یبار سوره یوسف رو سیب قرمز خوندم نصفش کردم طی دوروز خوردم به همسرمم دادم گف ...

😃😀😄😃😃😃

منم یجا خونده بودم ماه چهارم و یجا خوندم ماه هشتم

ماه چهارم یبار خوندم ولی ماه هشتم ٣بار تکرار کردم،‌نگو میترسیدم با یبار نگیره😀😀😀😀

سعی میکردم هر چیزی میخورم با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم باشه

ولی اعتراف می کنم ازون سیبا یه گازشو هم به همسرم ندادم😝😉😉😉

😃😀😄😃😃😃 منم یجا خونده بودم ماه چهارم و یجا خوندم ماه هشتم ماه چهارم یبار خوندم ولی ماه هشتم ٣ ...

ای خسیس😂😂

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗