2777
2789
عنوان

کسی ازروغن خراطین استفاده کرده

233 بازدید | 30 پست

سلام دوست جونیا کسی تاحالا برای افزایش حجم سینه وباسن از روغن خراطین استفاده کرده و جواب گرفته؟

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بصورتم میزدم خوب بود

جدی خوب بود ؟ 

من برا صورت شوهرم میخوام استفاده کنم . 

لک و جوشی چیزی نمیزدی ؟ 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
من بصورتم میزدم خوب بود

چطوری بفهمیم اصله یا نه؟برند خاصی هست؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
جدی خوب بود ؟  من برا صورت شوهرم میخوام استفاده کنم .  لک و جوشی چیزی نمیزدی ؟

میگن لک و چورکم ازبین میبره؟

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
اگه اصلش باشه خوبه من اصلشو دارم ولی حال استفادشو ندارم 

ازعطاری خریدین؟

زنداداش دوستم برای بعد شیردهی استفاده کرده سینه هاش افتاده شده بوده خیلی راضیه از نتیجش

دقیقا سینه های منم بعدشیردهی شل شدن

جدی خوب بود ؟  من برا صورت شوهرم میخوام استفاده کنم .  لک و جوشی چیزی نمیزدی ؟

نه اصلا لک وجوش نمیاره

فقط قبلش صورتو ماساژ بدین که داغ بشه بعد بلافاصله روغنو بزنید وماساژ بدین.خیلی عالیه.تو یکماهم تاثیر میزاره.

من به صورتم میزدم

تپل شده بود و شفاف

هرکی منو میدید متوجه میشد صورتم پر شده

الانم دوباره میخوام استفاده کنم 

روغن آلوورا 

خراطین

نارگیل

هسته آلبالو خریدم

زدم تو کار روغن..خخخخ

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد