2777
2789
گفت برو. مادرشم گفت طلاقش بده . روز بعدش باباش اومد بیدارم کرد گفت لباساتو جمع کن تا ببرمت دیگه هم ح ...

بعضی از این مادرشوهرا چرا زندگی بچه شون رو نابود میکنن خاک ب سرشون

حلما جان هیچ وقت اشتباهات مادرشو به پای اون ننویس 

باور کن منم مادرشوهرم اذیتم میکنه تازه من مهمون رفتم خونه شون بهم گفت بلندشو برو خونه تون .. سر اینکه صبونه بهم نداد ناهار هم نزاشته بود ... همسرم زنگ زد گفت ناهار خوردی گفتم نه گفت هندونه خریدم برو ببر بخر مامانم که نباید ازت پذیرایی کنه منم رفتم هندونه رو تا قاچ زدم یه باره اومد چنان رفتار بدی با من کرد هندونه رو همونطور گذاشتم یخچال

شبش گلایه شو به شوهرم کردم ولی گفتم پیرزنه دیگه بروش نزدم

میخوای حرص مادرشوهرت رو دربیاری با شوهرت مهربون باش

هرچقد مهربون تر .... حسود کش تر 😃😃😃

حالا حسود میخواد هرکی باشه حق شه

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اظهارنامه چي فرستادي پسره چيا داره

اظهار نامه برای تعیین تکلیف. فکر کرده اگه منو همینجوری ول کنه اینجا. من میرم ب دست و پاش میفتم ک بیاد دنبالم. 

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
چند روز پیشتماس گرفت و با پررویی گفت چرا به محبت من بی توجهی کردی من لباسات رو دو ساعت بسته بندی کرد ...

فک کنم دلش میخواد که برگردی ولی غرورش اجازه نمیده که بگه

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
منو خییییییلی اذیت میکنن. برای هیچکس قابل درک نیست ک توضیح بدم. یعنی از هیچ کاری برای آزار دادن من د ...

مثه بابای من 

چند روز پیشتماس گرفت و با پررویی گفت چرا به محبت من بی توجهی کردی من لباسات رو دو ساعت بسته بندی کرد ...

شاید میخواد خونه جدا برات بگیره

خانوما درک میکنم که خیلی از این موارد تقصیر آقایونه 

ولی شمام تا اتفاقی افتاد نرین خونه مامان باباتون اون بیچاره هارم اذیت کنین اینجوری هم مردا پررو میشن و براشون عادت میشه 

حتی اگه بیرونت کرد شما همونجا بمون 

حتی پشت در

بگو من الکی نیمدم تو این خونه که الکی هم برم 

اینطور دور شدن از هم واقعا به ضرر زندگیتونه......... 

استارتر برو لباساتو بردار دیگه عهههههه 😀

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...