2777
2789

من با اولین اقدام حامله شدم و علائمم خیییلی زود ظاهر شدن و قرص هم دوفاستون و متفورمین و کلومیفن خوردم ولی 1 مهر ک دقیقا میشد پنج هفته ام افتادم ب خونریزی و سقط شد دکترم گفت مشکل از جنین بوده تو مشکلی نداشتی حالا الان باز چند روزی میشه ک علائمم دوباره داره تکرار میشه سینه هام خیلی درد میکنن تا نوک سینه هام میسوزه و تکرر ادرار شدیدی گرفتم همشم خسته ام و خوابم میاد و کمرمم دقیقا همونجایی ک موقع حاملگی درد میکرد الانم درد گرفته و چند روز پیش هم موقع خشک کردنم با دستمال چند بار دیدم ک قهوه ای شد!!! یعنی حامله ام یا علائمم الکیه؟؟؟ بعد سقط هم سونو دادم رحمم تمیز بود و عفونت اینا هم ندارم 

کسی میدونه چرا اینجوری شدم؟؟

خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطوری که میگی علائم بارداری خب وقتی انقدر زود نشون داده بی بی بزن احتمالا نشون میده اونم

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

خیلی صد درصد نمیشه حساب باز کرد

توکل بخدا

ولی اگه باداربودی خیلی رعایت کن این بار

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
5 مهر تموم شد

چقد زود تموم شد 5روز همش خونریزی داشتی ؟بعد سقط احتمال بارداری زیاده رابطه مشکوک داشتی ؟من 3 مرداد سقط داشتم تا 13 مرداد یا 14 خونریزی تموم شد  دیگه پریود نشدم 😐😐😐😐😐فکردم چیزی مونده رفتم سونو گف کجای کاری بارداری😐😐

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
باشه والا اون سری هم همش استراحت کردم و شیاف گذاشتم ولی نموند

منم دوتا سقط داشتم

امیدوار باش .ایندفعه مامان میشی😄😄😄

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
چقد زود تموم شد 5روز همش خونریزی داشتی ؟بعد سقط احتمال بارداری زیاده رابطه مشکوک داشتی ؟من 3 مرداد س ...

من جلوگیری طبیعی دارم و خونریزیم خیییلی کم بود حتی درد آنچنانی هم نداشتم فقط کمرم خیلی درد میکرد 

خدایا شکرت