مقدار سرکه و آبش باید برابر باشه
آب و سرکه رو میزاری جوش بیاد بامیه هارو میندازی توش چند دقیقه فقط باید بمونی یه ریزه نرم شد باید دربیاری آیکش کنی ،بزاری خنک شن هم آبش هم بامیه ها
توی ظرف ترشی یه مقدا نعنا ونمک و فلفل و چند حبه سیر میریزی ،بعد خنک شدن بامیه هارو میریزی تو ظرف و بعدش آب و سرکه رو میریزی ،یکی دوبار ظرفو سرو ته کن تا نعنا و نمک و فلفل به همه جا برسه
چند روز بعدشم آماده خوردنه
من ترشی بامیه هام عالیییییییی میشن
امسال که خودم بامیه کاشته بودم خونه مادرم ،بامیه ها ترد و قلمی بودن عالییییییی
اگه زیاد بجوشونی بامیه هارو خیلی لزج میشه ترشی😒