2777
2789
عنوان

شوهر کر کور لال😥

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 50 پست

مردا اکثرشون بیخیالن

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همینه کلا راحته به خودش سخت نمیگیره    

پس کاریش نمیشه کرد اخه حداقل میومد تو جاش میخابید فک کنم از رو بیخیالی و تنبلی نتونست بازم از اونجا بیاد رو تخت😑

😅😅پس یکی مثل شوهر منم پیداشد

آره بابا

بنظرم یکی اند

اصلاهم تو کتش نمیره دلیل ناراحتی چیه

فرداشم انگار ن انگار ک تودیشب ناراحت شدی

خیلی عادی باهات حرف میزنه و اصلا حرفا دیشبو به روت نمیاره

بعدهم ک بگی من خیلی دیشب ناراحت شدم،باتعجب و لب و لوچه ی کج میپرسه چرا

بعد اون وقت آدم دلش میخواد سرشو بکوبه ب دیوار

مشکل روحی.. آخه این حجم از بیخیالی عجیبه واقعا

منم بعضی وقتا فک میکنم اخه تو خیلیییی از موارد مثلا قبلا ک دوسال با پدرشوهرم اینا یجا بودیم خواهرشوهر مجرد هر فحش و ناسزا ب منو داداشش میگفت اصلا ی کلمه نمیگفت حتی ب برادرش میگفت تو چکاره ای فک کردی ماشین بابام زیر پاته ماله خودته کور خوندی حتی یبار داداشش خواست اب بخورده گفت غلط میکنی ابمون رو میخوری گمشو برو خونه خودت🙄شاخ درنیارید همش واقعیه ولی شوهرم حتییی ی کلمه کوچیکم نمیگفت من بجاش خورد میشدم بهش میگفتم چرا چیزی نگفتی میگفت خودش بعدا میفهمه کارش بد بوده😷😷😷

واى مردا همه مثله هم شدن بنظرم ديگه نه خونه رو مرتب كن نه غذا درست كن تا درست بشه اصلا نديد بگيرش

خونه ک نمیشه خیلی حساسم نفسم درنمیاد خونه ای که کثیف باشه ولی فردا یکم حالشو بگیرم باید سرسنگین باشم اصلا محلش نزارم

این ک ب اینستا میچسبه

والا همه همینن یا اینستاگرام یا تل یا واتساپ

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
شاید افسردگی داره که نسبت به هیچ چیز واکنش نشون نمیده

ن بابا خیلی وقتام خیلی شوخی میکنه میگه میخنده سه نفری بازی میکنیم ولی وقتی نت باشه همه فراموش یا تی وی ک ۹۰درصدم همینه

پس کاریش نمیشه کرد اخه حداقل میومد تو جاش میخابید فک کنم از رو بیخیالی و تنبلی نتونست بازم از اونجا ...

آره عزیزم از بیخیالیش نیومده فرداش هم انگار نه انگار اتفاقی افتاده