2777
2789
عنوان

شوهر کر کور لال😥

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخد الان ی اب سرد بریزم روش دلم خنک بشه🤕ولی نگاش میکنم دلم براش میسوزه😥😥😁

کلا تا زمانی که به رو هم نیاری متوجه نمیشن و باز کارشون رو ادامه میدن

شوهر منم اصلا افسرده نیست اتفاقا خیلی شوخ طبع هستش مدلشون اینطوریه

باید از در صلح وارد شد بدون غر زدن بهش تو شوخی گفت

منم بعضی وقتا فک میکنم اخه تو خیلیییی از موارد مثلا قبلا ک دوسال با پدرشوهرم اینا یجا بودیم خواهرشوه ...

بهت ابراز علاقه میکنه؟ میل جنسیش خوبه؟ 

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
فک کردم فقط اردیبهشتیا بیخیالن

نه کلا توشون هست خخ

شوهر من که اصلا به خودش سخت نمیگیره وقتی پیش منه راحت تلوزیون میبینه حتی حرفیم باشه بیخوایم بزنیم سریال مورد علاقش باشه راحت میبینه با گوشیش بازی میکنه ولی من وقتی اون هستش حس میکنم فقط تمام وقت پیشش باشم ،یه ثانیه نت هم نمیام.ما توی عقدیم،ولی اون کلا اینطوریه.

احتمالا مشکل داره، اگه میتونی راضیش کن بره مشاوره

مشاور ک ن ولی بنظرم گرمی بخوره بهتر میشه امتحان کردم ولی بدیش اینه ک کلا چیزای شیرین نمیخوره خیلیم بدغذاس کیک دسر این چیزا درست کنم بزور من ی کم میخوره 

خونه ک نمیشه خیلی حساسم نفسم درنمیاد خونه ای که کثیف باشه ولی فردا یکم حالشو بگیرم باید سرسنگین باشم ...

اگه نمیتونی بیخیال کارای خونه بشی که باید بسوزی و بسازی 

فک نکنم با بی محلی درست بشه هیچ مشکلی هم نداره مردا اکثرا همینن بی خیال و خونسرد و راحت طلب 

نمیشه که هم به خونه رسید هم بچه رو هر دقیقه نگه داشت و سرگرم کرد اگه لاقل با بچه بازی میکرد خوب بود حالا که نمیکنه بهتره تو هم فقط به فکر بچت باشی و کار مار تعطیل چون خسته میشی هم جسمی هم روحی 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

اگه نمیتونی بیخیال کارای خونه بشی که باید بسوزی و بسازی  فک نکنم با بی محلی درست بشه هیچ مشکلی ...

درست میگی ولی خیلی سخته بقول مامانم بچه واجبتراز کار خونس تا چند سال حداقل این مشکل رو داری...ولی کاش این مردا یکم شعور داشتن ک زن نمیتونه ب تنهایی هم نظافت خونه هم تربیت و نظافت بچه بدوش بکشه باید کمکی باشه..