2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری آزمایش هست گلم

اگه ناخداکاه قوت بدنت کم میشه زورت کم شده دستت یاپات جون نداره یا گز گز میکنه

اینااز مشخصاتشن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
یه سری آزمایش هست گلم اگه ناخداکاه قوت بدنت کم میشه زورت کم شده دستت یاپات جون نداره یا گز گز میکنه ...

من پادرد شديد دارم ، كمبود كلسيم و ويتامين هم داشتم قرص  ميخورم ، ولي اصلا برطرف نشده ، مشكل اعصاب و روان هم داشتم 

الان ميگم شايد ام اسه 

اخه دوماهي هست از خواب بيدار ميشم تاري ديد دارم 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
يبار براي پرولاكتين  بالا ، از سرم ام ار اي گرفتم  ولي برا ام اس نرفتم

تو ام اري مشخصه همه چي ولي نميدونم شما چطورين من مامانم ميگرن داشت رف واسه ام ار اي دكتر گف مشكلي از اون نظرنذارن

اره  انشاالله ميرم  از ترس الان پاهام دردش بدتر شد 😂

منم وقتي ميترسم همينجور ميشم چند روزه حمله عصبي بهم دست ميده دندونامو محم فشار ميدم و رگاي گردنم سفت ميشهو گريه ميكنم اما نميتونم كاري كنم انگار فلجم😔😔نميدونمم چم شده