بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پادرد شديد دارم ، كمبود كلسيم و ويتامين هم داشتم قرص ميخورم ، ولي اصلا برطرف نشده ، مشكل اع ...
بنظرم عوارض داروته تاری دید و...
کمبود کلسیم هم که ۸۰%مردم دارن منم ازبچگی کبود کلسیم دارم گلم
من دکتر که میرم بم گفت قرصای مکمل تاثیرشون کمه آمپول بهتره
بمن ۱۲تا آمپول ویتامینdداد و ۸تا ویتامینb12
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
سلام شرمنده میشه یه سوالی بپرسم، ربطی به این تاپیک نداره در مورد رنگ کردن کاشه؟
﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
ما خونه سازمانی هستیم . کاشی های دیوار قدیمی بود رنگ کردیم دو دست
فقط پشت روشویی یه کوچولو رفته رنگش، اونم به خاطر این بود که سیم کشیدم حواسم نبود )
اینو شما توی یه تاپیکی گذاشته بودین منم میخوام کل کاش های دیوارای آشپزخونه رو رنگ کنم، میشه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی توی نت سرچ کردم، به نتیجه مطمئنی نرسیدم. نمی خوام خیلی هزینه کنم.
﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
برا اشپزخونه هم حتماکنار سینک اگه سیم بکشی میره رنگش مثل پشت روشویی ولی با اب خالی چیزیش نیمش ...
سلام عزیز خواهش میکنم، ممنون که بازم جواب دادی، پس یعنی رنگ نکنم؟ آخه می خواستم تغییرش بدم مال 35 سال پیشه. بازم تسکر.