2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چون كلوميفن خوردم ٤ تا فولي داشتم معمولا همه يه دونه دارن در ماه

من متفورمین دوتا در روز 

لتزول ۲ تا 

با ی قرص دیگ ک س روز خوردم ۱.۲۵ بود ی همچین چیزی 

ممکنه فولیکول زیاد باسه برام؟؟؟؟

شما چند قلو باردادشدید؟

من متفورمین دوتا در روز  لتزول ۲ تا  با ی قرص دیگ ک س روز خوردم ۱.۲۵ بود ی همچین چیزی&nb ...

آره عزيزم احتمال اينكه بيشتر از يكي فولي داشته باشي هست.من هنوز مشخص نشده چنتاست چهارشنبه نوبت سونو دارم.

توام احتمالا اگه فولي غالب داشته باشي دكتر بهت آمپول اچ سي جي ميده كه آزاد بشن و ان شاالله همين ماه ماماني

براي هم دعا كنيم
وای عزیزم خداکنه .... روز ۱۴ ام برم دکتر امپول بنویسه دیر نیی؟؟؟

نه من روز ١٤ رفتم سونو ٤ تا فولي ١٧،١٨،١٩،٢٣ داشتم دكتر آمپول نوشت گفت فردا شب يعني روز ١٥ بزن.زدم ٣٦ ساعت بعد تخمكگزاري شروع شد درداشو حس كردم ولي چون خيلي درد داشتم فقط سه بار تونستم رابطه داشته باشم كه خدارو شكر گرفت ولي نميدونم چنتاش😅

براي هم دعا كنيم
نه من روز ١٤ رفتم سونو ٤ تا فولي ١٧،١٨،١٩،٢٣ داشتم دكتر آمپول نوشت گفت فردا شب يعني روز ١٥ بزن.زدم ٣ ...

شما دقیقا چ قرصی خوردی؟روزی چندتا و چه مدت ؟؟

فولیکولات عالی بووودن 

کی رفته بودی سنو؟؟

شما دقیقا چ قرصی خوردی؟روزی چندتا و چه مدت ؟؟ فولیکولات عالی بووودن  کی رفته بودی سنو؟؟

من چهارماه گلوكوفاژ ميخوردم روزي دوتا هزار و از ١٥ تا ٢٥ پري شبي يك عدد دوفاستون.نتيجه نداد يعني فوليكول داشتم يه بار ١٨ بود ولي نگرفت.بعد چهارماه دكتر بهم كلومفين داد از شب ٥ پري تا هفت روز روزي دوتا و استراديول از شب هشت روزي دوتا بيست عدد.روز ١٥ هم آمپول اچ سي جي زدم.گلوكوفاژم روزي سه تا ٥٠٠ و يدوفوليك روزي يكي فروسولفات شبي يه دونه ويتامين دي هر سه هفته يه دونه.

كل داروهايي كه تو اين چهار پنج ماه اقدامم خوردم

براي هم دعا كنيم