2777
2789
عنوان

کسی با بی توجهی کردن بچش غذاخور شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 39 پست

من که دیدم با بی توجهی بدتر میشن.

چون واقعا تو دلمون عصبی میشیم.این بچه ها هم چون خیلی باهوشن میفهمن.

من از اول خیلی تلاش کردم برای غذا خوردنشون.اما وقتی یکم بزرگتر شدن تهدید میکردم.

مثلا میگفتم اگه دختر بدی باشی غذا بهت نمیدم.بعد دخترم میگفت گرسنمه غذا میخوام😆

برای خیلی از کارها مثل حمام بردن هم جواب میداد.

یا مثلا میگفتم بیاین یه کار هیجان انگیز ! خونه رو باهم مرتب کنیم😉

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوماه بیخیال شدم بچم ۱۰۰گرم هم اضافه نکرد.باز شروع کردم با زور با بازی با ربخت و پاش  با شربت اشتها غذا ی ذره میخوره  در حد چند قاشف به همون راضیم چون واقعا چاره ای ندارم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

عزیزم اول باید حسابی خستش کنی تا واقعا گرسنه بشه، باهاش بازی های پر تحرک بکن.

دوم ساعت گرسنگیش رو پیدا کن، بچه ها یه ساعت خاصی گرسنه میشن که باید همون موقع بهشون غذا بدی وگرنه بعد از اون دیگه از اشتها میفتن.

با بی توجهی همیشگی فقط معدشون کوچیک میشه(مثل آدم بزرگا که یه مدت که کم غذا بخوریم به همون مقدار کمِ عادت میکنیم) بی توجهی مال زمانی هست که بچه ی شما همیشه خوب غذا میخوره و یه بار پیش میاد که اشتها نداشته باشه اون موقع زیاد نباید بهش اصرار کرد

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

روانشناسا و دکترا میگن با بی توجهی بهتر میشه 

ولی شما نشنیده بگیر چون با بی توجهی بدتر میشن ،این طور بچه ها معده های کوچیکی دارن غذا رو ب دفعات زیاد تو مقدلر کم بهش بدید ،سعی کتید مقوی کنید غذا رو ،حتما تو همه غذاهاش آب قلم باشه 

کاری نداره درست کردنش ،یه قلم گوساله یا شتر که من ترجیحم رو شتر هست رو بزارید چنننننند ساعت با پیاز بپزه مقدار آبی که میمونه رو با الک صاف کنید ، ب دفعات مختلف تقسیم کن بزار فریزت هرغذای خواستی براش درست کنی یه تیکه از اون آب قلم رو توش بنداز 

من دوماه بیخیال شدم بچم ۱۰۰گرم هم اضافه نکرد.باز شروع کردم با زور با بازی با ربخت و پاش  با شرب ...

شربت اشتها هم دادم 2-3ماه ولی زیادش ضرر داره دیگه نمیدم الان پدرمو درمیاره موقعه غذا خوردنش

با بی توجهی نه نتیجه ندیدم

ولی با برعکس حرف زدن نتیجه گرفتم.مثلا میوه رو خورد میکنم میذارم جلوش میگم این مال من کار دارم الان میام کسی نخورش.میام میبینم میوه خورده شده😏

تهدیدم جواب میده😆مثلا غذا نخوری کارتون رو خاموش میکنم

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
با بی توجهی نه نتیجه ندیدم ولی با برعکس حرف زدن نتیجه گرفتم.مثلا میوه رو خورد میکنم میذارم جلوش میگ ...

وای منم دقیقا تنها راهی که فعلا نتیجه داده همینه

میگم این غذای منه نخوریشا

میام میبینم تموم شده😂😂😂

با بی توجهی نه نتیجه ندیدم ولی با برعکس حرف زدن نتیجه گرفتم.مثلا میوه رو خورد میکنم میذارم جلوش میگ ...

آفرین روش منم همین بوده.😀

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️