2777
2789
عنوان

کسی با بی توجهی کردن بچش غذاخور شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 39 پست
با بی توجهی نه نتیجه ندیدم ولی با برعکس حرف زدن نتیجه گرفتم.مثلا میوه رو خورد میکنم میذارم جلوش میگ ...

منم جدیدا با تهدید غذا میدم.غذاهایی که دوست نداره هم با آب بازی😕تو این کم آبی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم جدیدا با تهدید غذا میدم.غذاهایی که دوست نداره هم با آب بازی😕تو این کم آبی

ما نرحله ی آب بازیم داشتیم اللن دیگه جواب نمیده

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
😭😭😭 هرچی بزرگتر میشن سختتر میشه انگار

من الان پسرم ۳ سال و ۵ ماهشه نسبت به قبل بهتره.چون علاقش به کارتون زیادِ  میگم اگه نخوری خاموشش میکنم فعلا جواب داده این ردش غذاش رو کامل میخوره 

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

من مشکلم میوه نخوردنشه.کلا خیلی انرژی میگیره برای غذا خوردن ولی سه وعده رو میخوره یک کاسه ماستم میخوره هرروز ولی میوه لب نمیزنه یه قاشق انار رو ساعتها تو دهنش گیرمیده دوسالش شده خسته شدم.خیلی چیزاهم نمیخوره.مثلا گوجه.خیارشور دوغ شیر خیلی چیزا. پنیرفقط خامه ای. میوه فقط هندوانه وخیار. بقیه میوه هارو رنده میکنم بابدبختی میدم بهش.حالاهم هرروز پرتقال نارنگی باید آب بگیرم با بازی و مصیبت بخوره. من بی توجهیم فایده داشت قبلا اصلا غذارو نمیجوید ولی الان سه وعده رومیخوره حالا با بازی. ولی هرچقدر بذارمش گرسنه میوه نمیخوره اصلا دهنشو میبنده میگه من روزه ام.مستأصل شدم

من مشکلم میوه نخوردنشه.کلا خیلی انرژی میگیره برای غذا خوردن ولی سه وعده رو میخوره یک کاسه ماستم میخو ...

من اصلا به میوه خوردنش گیر نمیدم چون خودمم میده خور نیستم زیاد ولی میوه رو نسبت به غذا بهتر میخوره بخاطر همین میگم شاید بی محلی درمورد غذا هم جواب بده

من پسرم ۳سال و خورده ایشه.پدرم در اومد پای این.هیچ موقع بیخیالش نشدم.اعصابم رو گذاشتم پای این.تازه یکم بهتر شده.البته همیشه بهش شربت میدم.الان عوضش کردم ..الان بهتر شده.ولی در کل به مرور بهتر میشه.چیز هایی که اصلا نمی‌خورد میخوره.ولی کوچیکه بود اصلا تا ۱۰روزم غذاش نمی‌دادی احساس گرسنگی نمیکرد

خدایا یعنی میشه معجزه کنی؟؟؟