2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابتداگردورا3بارچرخ کن،بهداشت بده یکم بوخامیش ژله اب بریز بپزه توش دوس داری الوبریزوکدوحلوایی،دو ساعت که جوشید روغن انداخت گوشت قل قلی بنداز بازی انارویهذره ابلیمووشکر،برافرازم بپزه بازیافته،رامین خواستی درست کنی یکم مرغاروسرخ کن باپیازوزردچوبه نمک وفلفل بندازتوخورشتت

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

منم تاحالا درست نکردم احتمالا جمعه درست کنم. فک نکنم خیلی سخت باشه گردو اسیاب شده رو احتمالا یکپ تفت میدن تا روغن بندازه بعدش آب اضافه میکنن تا اروم اروم بپزه بعضیا کم کم یخ میندازن داخلش که روغن بیشتری بندازه. مرغ هم جداگانه سرخ میکنی و یه ساعت اخر اضافه میکنی بهش و رب انار هم میزنی... اخر سر اگه دلت خواست ملس بشه یکم شکر هم اضافه میکنی

لطفا اگه جایی اشتباه بود بگین چون میخام جمعه با این دستور بپزم😄