2777
2789
ابتداگردورا3بارچرخ کن،بهداشت بده یکم بوخامیش ژله اب بریز بپزه توش دوس داری الوبریزوکدوحلوایی،دو ساعت ...

کل تایپم مشکل داشت بچه هاتست هوشه کی بلده بخونه  

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابتداگردورا3بارچرخ کن،بهداشت بده یکم بوخامیش ژله اب بریز بپزه توش دوس داری الوبریزوکدوحلوایی،دو ساعت ...

پس کل مواد گردو رب انار گوشت یا مرغ

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
منم تاحالا درست نکردم احتمالا جمعه درست کنم. فک نکنم خیلی سخت باشه گردو اسیاب شده رو احتمالا یکپ تفت ...

ادویه به جز نمک دیگه چی داره

گردو سه بار چرخ شه 200گرم خوبه،یکم تفت بده اب بریز بپزه توش الو بخارا بریز باکدوحلوایی،پنج تاالو یه تیکه کوچیک کدوخوبه کدونداری اشکال نداره نریز برالعابش گفتم،گوشت قلقلی میشه مرغم میشه بعد دوساعت بریز بارب اناروشکرویه قاشق ابلیمو،بچش ترشوشیرینیش ذائقه اییه

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
گردو رو تفت میدن بعدش آب اضافه میکنن؟؟

نه گردو با آب و رب و 1عدد پیاز خام رنده شده میزاریم رو گاز بمونه تا کاملا جا بیافته هر وقت هم آبش میپره چند تکه یخ میندازیم وقتی جا افتاد مرغ و می‌ریزیم

ادویه به جز نمک دیگه چی داره

زرچوبه،

میشه شما هم نحوه پختش رو با مقدار مواد توضیح بدی؟؟

مقدار و نمیتونم خودم با توجه به تعداد میدونم درست میکنم بگم ممکنه اشتباه بشه دستورش و الان توضیح دادم ما ترش می خوریم البته ملس یا شیرین دوست نداریم

پیاز داغم داره؟؟!!

اره برالعابش خوبه اولش داشته باشه

گردو سه بار چرخ شه 200گرم خوبه،یکم تفت بده اب بریز بپزه توش الو بخارا بریز باکدوحلوایی،پنج تاالو یه ...

بعد از دو ساعت که مرغ رو اضافه کردم چقد دیگه بمونه تا پخت کامل بشه؟

مرغ رو جداگانه میپزم یا فقط سرخ میکنم پختش تو خورشت هس؟

اب چقدر بریزم خوبه؟ چقدر از اب بمونه یا کلا ابشو بکشه؟

ببخشید سوالم زیاد شد

مقدار و نمیتونم خودم با توجه به تعداد میدونم درست میکنم بگم ممکنه اشتباه بشه دستورش و الان توضیح داد ...

ممنون عزیزم