2777
2789

دخترم 8 سالشه دندون آسیاییش خراب شده بود دکتر براش درست کرد بعدم پر کرد حالا بعد از یک ماه دوباره عفونت کرده لپش باد کرده شدید  منم الان شهرستان هستم يه چهار ساعتی تا دکترش فاصله دارم بهش آموکسی سیلین 250 هر 8 ساعت ميدم خیلی میترسم چه کار کنم 

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این چرک خشک کن رو نمیدونم. اما یه انتی بیونیکی بود با دوزه بالا دکتر برای بچه پنج ساله که اون قرص ماله بزرگسال بود داده بود . بچه خورد خوب شد

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
خیر سر دکتر گفت عصب کشی کردم واااای به خدا ديگه تحمل جیغ های دخترم تو مطب دکتر رو ندارم 

حتما خوب عصب کشی نکرده عزیزم اگرنه نباید اینجوری میشد شایدم دندون کناریه تشخیصش مشکله گلم

عزیزم‌میگه نگران نباش احتمالا حجمه عفونت بالاست. ولی فعلا همین کافیه .. ولی تا عفونت برطرف نشه دکتر کاری نمیکنه. چون خطرناکه.

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم