2777
2789
عنوان

بعد از اومدن بچه زندگی چجوری میشه؟بهتر میشه یا بدتر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تو دل اونایی ک میخوان بچه بیارنو خالی نکنین؟؟؟😒😒شاید شما تجربه خوبی نداشته باشین از بچه داری ...

بچه داری سخت ترین کار دنیاست ولی شیرینترینم هست 

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕

من بچم تو۴ماهه و خوشبخت ترین زن روزمینم 

عالیه دختر همش شیرینه همش لذته چجوری بیان کنم آخه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

اولش شاید یه کوچولو دست و پاتو کم کنی اونم بستگی به همت و قدرت خودت داره ولی در کل همش میگذره و بزرگ میشه 

بعد از اون فقط شیرینی و قشنگیاش برات میمونه

هر روز صبح که چشمت به صورت کوچولو و قشنگش میوفته تازه میفهمی که زندگی چقدر قشنگه 

خیلی وقتا باعث آشتی و شادی مشه

چند بار پیش اومده با شوهرم داشتیم بحث میکردیم و عصبانی بودیم که یهویی دخترم یه چیزی میگه یا یه حرکتی میکنه که هردومون رو به خنده میندازه و بحثمون فراموش میشه..

از همه قشنگتر وقتیه که ببریش حموم آخ که چه کیفی میده تن نرم و کوچولوشو بغل میکنی . البته بستگی داره که بچت از حموم نترسه و گریه نکنه😁 که همونشم شیرینه...

خدایا شکرت