2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تمومش کردم عزیزم

اووو. کارم میکنی؟ 

میخواستم چند تا کتاب مقدماتی معرفی کنی که ادم ی پیش زمینه داشته باشه . چون ترم یکم وقتمم ازاده.  نمیخوام تو ترم های بالاتر اطلاعاتم ضعیف باشه. 

فعلا مدرکمو جایی اجاره دادم و ماهی یه پولی میگیرم ولی سرکار نمیرم چون دانشجوی تخصصم نمیرسم. دامپزشکی خیلی گسترده اس بستگی داره تو چ زمینه ای دوس داری اطلاعات داشته باشی. اگه بالینی بخوای طیور و دام بزرگ و دام کوچک و ماهی شناسی (شیلات) هست ولی اگه علوم‌پایه میخوای میتونی انگل باکتری قارچ ویروس ایمونولوژی خون شناسی فارماکولوژی فیزیولوژی پاتولوژی بیوشیمی ژنتیک آناتومی بهداشت مواد غذایی اینا بخونی. دامپزشکی خیییییلی رشته گسترده ایه 😍😍

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
فعلا مدرکمو جایی اجاره دادم و ماهی یه پولی میگیرم ولی سرکار نمیرم چون دانشجوی تخصصم نمیرسم. دامپزشکی ...

سلام عزیزم اگر هنوز سایت میاید لطفا جواب بدید یه سوال در مورد گربه داشتم 

فعلا مدرکمو جایی اجاره دادم و ماهی یه پولی میگیرم ولی سرکار نمیرم چون دانشجوی تخصصم نمیرسم. دامپزشکی ...

یعنی چی مدرکمو دادم اجاره؟ مگه می شه؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
سوالی داری بپرس

سلام 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻