2777
2789
عنوان

مشکوک به بارداری

180 بازدید | 19 پست

من علائم تنبلی تخمدان داشتم و رفتم دکتر بهم دوفاستون ومتفورمین و کلومیفن داد با اولین اقدام باردار شدم بتام 1940 بود ولی سر پنج هفته خونریزی افتادم و سقط شد دکترمم گفت مشکل از جنین بود تو مشکلی نداشتی 

حالا من کل این ماه رو سینه درد دارم یعنی تا نوک سینه هام میسوزه و درد میکنه و تکرر ادرار شدیدی هم پیدا کردم و دقیقا کمرمم جایی درد گرفته ک اونموقع حامله بودمم درد میکرد بعد چند روز پیش هم موقع خشک کردنم با دستمال دیدم ک دستمالم یه رنگ قهوه ای پیدا کرد میخواستم بدونم یعنی حامله ام یا اینا علائم بعد سقط هستش؟؟ فعلا اقدامم نکردم قرار بود 6ماه صبر کنم!!!ب دکترمم علائمو گفتم یجور خاصی نگاهم کرد😂😁

این ماه دیگه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با پیشاب اینا ک میشه 😂😂😂

یعنی جلوکیری طبیعی داشتی؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

اونجور ک تو نینی میخای عمرا اقدام نکرده باشی یکم فک کن😂

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
بله 

پس اسمش که جلوگیری نیست عزیزم.ممکنه باشه چون بدنت امادگیشو داشته

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
پس اسمش که جلوگیری نیست عزیزم.ممکنه باشه چون بدنت امادگیشو داشته

نمیدونم والا دارم علائمی ک اون ماه داشتمو باز میگیرم!!! چون اون سری هم من علائمم خیییییلی زود ظاهر شد 

این ماه دیگه ...