2777
2789
عنوان

پیدایش لک پوستی در بارداری

128 بازدید | 7 پست

خانمهایی که در دوران بارداری دچار لک پوستی شدین بیایین بگین که بعد از زایمان اون لک ها محو شدن 

با وجدیکه 9 ماه از زایمانم میگذره هنوز دور چشم هام لک قهوه ای رنگ دارم.( دو سه تا )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل بارداری دور دهنم لک قهوه ای شده بود اما از ماه6به بعد به مرور همش رفتن

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
این لکه ها از ماه چند میان؟😣

عزیرم نگران نشو ... شاید بعضی ها اصلا صورتشون لک نشه. والا نمی دونم از چه زمانی پیدا شدن. شاید حدود 4 ماهگی متوجه شدم دو یا سه لکه کنار چشمم ایجاد شده ... شایدم دلیلش آفتاب باشه... 

عزیرم نگران نشو ... شاید بعضی ها اصلا صورتشون لک نشه. والا نمی دونم از چه زمانی پیدا شدن. شاید حدود ...

انشالله ک میرن عزیزدلم فوقش نرفتن برو دکتر پمادی کرمی میده میرن

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
انشالله ک میرن عزیزدلم فوقش نرفتن برو دکتر پمادی کرمی میده میرن

مرسی دوست خوبم. والا اینقدر سرگرم بچه داری شدم و تنبل هستم که یه دکتر پوست نرفتم. 

وقتی بچه نداشتم پیش دکتر فائزه احمدی می رفتم الان دیگه مدت هاست دکتر نرفتم