میشه بگید برخورد شوهراتون در محل کار با همکارای خانومشون در چه حده... من احساس میکنم این هر روز دیدن ها روحیه مردونه رو خاله زنکی میکنه ..رو ها رو هم انگار بازمیکنه😑شما هم به این چیزها حساسسین؟فکرتون مشغول میکنه آیا؟
بچه ها ما زندگی خوب و عاشقانه ای داریم شکر خدا...نمی دونم درک میکنید یا نه ولی خانوم های محل کارشون بی خود صدا غلیظ میکنن خنده های الکی ...خیلی وقتا ذهنم درگیر میشه ...احساس میکنم بد بین شدم ...
شوخی داریم تا شوخی، من کلا یه آدم خوش برخوردم ولی با این وجود اینقدر آدم متشخصی هستم که تا حالا کسی برام هیچ مشکلی نتونسته پیش بیاره، هرکسی طرفش رو میشناسه و میدونه چه جوری باید باهاش برخورد کنه
بترس عزيزم محل كار همسرم من بلاس بلاسه من گربه رو دم هجله كشتم يجوري تا كردم ك شوهرم ...
همه که نمی تونن مثل شوهر شما محل کار تغییر بدن ...منم با صحبت های الکی برخورد کردم ..گفتم اگه اونا میکنن تو موظفی سنگین و رنگین حرف عوض کنی..میدونی به جز یه بار که در حد شوخی در صحبت بود چیزی ندیدم ..چیزهای که ندیدم میگم شاید باشه اذیتم میکنه..مرد این حساسیت ها رو نشون بده غیرت داره ولی زن حرف بزنه مریض و حسود ..حالم از این بدبینی داره به هم میخوره
من وشوهرم هردوتا همکارای جنس مخالف زیاد داریم حتی شیفت شب هستیم شده اون تمام همکارای هم شیفتش زن بودن یا من شبکار بودم و همکارام همه مرد بودن هردومون حد خودمونو میدونیم آدمای یبسی نیستیم قبل ازدواج هم باهم یه مدت یک جا همکار بودیم و برخوردامون با جنس مخالف ازنظر هردونفرمون مشکلی نداره و بعد ازازدواجم همونجوری موندیم وخداروشکر تاالانم مشکلی نداشتیم بهیچ وجه.تمام روابطمون باهمکارامون هم درحد همون محیط کاره و از سرکار میایم خونه دیگه بهیچ وجه تماسی باهمکارامون نداریم مگه اینکه رییسامون تماس بگیرن
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
نه آخه خیلی می شنوم و قبول دارم بعضی جاها جوشون بده ولی قرار نیست هر کسی همکار خانم داره همسرش اینجو ...
احتمالا شخصیت شما و جو محل کارتون براتون این احساس به ارمغان آورده ولی من چون چند نفر دیدم که درگیر این دوست های محل کار و کثافت کاری و پنهان کاری بعدش شدن خیلی با خودم فکرای بد میکنم