2777
2789
عنوان

روابط خانوم و آقایون شاغل باهم در محل کار

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 40 پست
خانوما ببخشیدا حس میکنم خیلی سطح فکری پایین دارید، من خودم شاغلم و همکار مرد زیاد دارم با همه هم حرف ...

شمام زیادی حساسیت

من خودمم شاغلام

مگه همه خانوم های خونه دار شخصیت یکسان دارن که قرار باشه همه خانوما ی شاغل یه جور باشن

بعضیها مثل من و شما حدود را رعایت می کنیم و بعضیام جو گیر می شن مراعات نمی کن که البته ضربه را خودشون می خورن

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
خانوما ببخشیدا حس میکنم خیلی سطح فکری پایین دارید، من خودم شاغلم و همکار مرد زیاد دارم با همه هم حرف ...

من گاهی تویه حرفام حساسیت نشون میدم شوهرم عین تو جواب میده ...میگه حرف خنده دار پیش میاد ..ولی ما بیکار نیستیم که همش بگیم و بخندیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام زیادی حساسیت من خودمم شاغلام مگه همه خانوم های خونه دار شخصیت یکسان دارن که قرار باشه همه خان ...

منم از رابطه های که از محل کار و این هر روز دیدن ها و عادی شدن خیلی چیزها شروع شده ترسیدم

واقعا شوخی میکنید با همکار مرد ???????

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم

جایی رفته بودم خانمه رفته بود نزدیک درگوشی با همکارش که  مرد بود صحبت میکرد دستشو گرفته بود جلو دهنش خیلی بد بود

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
منم از رابطه های که از محل کار و این هر روز دیدن ها و عادی شدن خیلی چیزها شروع شده ترسیدم

بترس عزيزم 

محل كار همسرم من بلاس بلاسه

من گربه رو دم هجله كشتم 

يجوري تا كردم ك شوهرم ك فقط كار حسابداري با شركتشون داره زير دستش انجام ميده 

خودش نميره شركت 

جو خوبي نداره شركتشون اصلا 

برا هم تولد ميگيرن 

خانوم مجرد برا اقا متاهل ....

من ك نميپسندم...

خدايا خودت فندقم حفظ كن🙏

بچه ها ما زندگی خوب و عاشقانه ای داریم شکر خدا...نمی دونم درک میکنید یا نه ولی خانوم های محل کارشون بی خود صدا غلیظ میکنن خنده های الکی ...خیلی وقتا ذهنم درگیر میشه ...احساس میکنم بد بین شدم ...

واقعا شوخی میکنید با همکار مرد ???????

شوخی داریم تا شوخی، من کلا یه آدم خوش برخوردم ولی با این وجود اینقدر آدم متشخصی هستم که تا حالا کسی برام هیچ مشکلی نتونسته پیش بیاره، هرکسی طرفش رو میشناسه و میدونه چه جوری باید باهاش برخورد کنه

شمام زیادی حساسیت من خودمم شاغلام مگه همه خانوم های خونه دار شخصیت یکسان دارن که قرار باشه همه خان ...

نه آخه خیلی می شنوم و قبول دارم بعضی جاها جوشون بده ولی قرار نیست هر کسی همکار خانم داره همسرش اینجوری برخورد کنه و همش فکر بد کنه

بترس عزيزم  محل كار همسرم من بلاس بلاسه من گربه رو دم هجله كشتم  يجوري تا كردم ك شوهرم ...

همه که نمی تونن مثل شوهر شما محل کار تغییر بدن ...منم با صحبت های الکی برخورد کردم ..گفتم اگه اونا میکنن تو موظفی سنگین و رنگین حرف عوض کنی..میدونی به جز یه بار که در حد شوخی در صحبت بود چیزی ندیدم ..‌چیزهای که ندیدم میگم شاید باشه اذیتم میکنه..مرد این حساسیت ها رو نشون بده غیرت داره ولی زن حرف بزنه مریض و حسود ..حالم از این بدبینی داره به هم میخوره

من وشوهرم هردوتا همکارای جنس مخالف زیاد داریم حتی شیفت شب هستیم شده اون تمام همکارای هم شیفتش زن بودن یا من شبکار بودم و همکارام همه مرد بودن هردومون حد خودمونو میدونیم آدمای یبسی نیستیم قبل ازدواج هم باهم یه مدت یک جا همکار بودیم و برخوردامون با جنس مخالف ازنظر هردونفرمون مشکلی نداره و بعد ازازدواجم همونجوری موندیم وخداروشکر تاالانم مشکلی نداشتیم بهیچ وجه.تمام روابطمون باهمکارامون هم درحد همون محیط کاره و از سرکار میایم خونه دیگه بهیچ وجه تماسی باهمکارامون نداریم مگه اینکه رییسامون تماس بگیرن

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
نه آخه خیلی می شنوم و قبول دارم بعضی جاها جوشون بده ولی قرار نیست هر کسی همکار خانم داره همسرش اینجو ...

احتمالا شخصیت شما و جو محل کارتون براتون این احساس به ارمغان آورده ولی من چون چند نفر دیدم که درگیر این دوست های محل کار و کثافت کاری و پنهان کاری بعدش شدن خیلی با خودم فکرای بد میکنم 

من وشوهرم هردوتا همکارای جنس مخالف زیاد داریم حتی شیفت شب هستیم شده اون تمام همکارای هم شیفتش زن بود ...

براتون عاقبت به خیری ارزومندم ..شاید من خونه داری و بی خبری از کار بیرون حساسم کرده ...نمی دووووونم ...شما ایا با جنس مخالف بگو بخند هم دارین؟