2777
2789

ممنون که وقت کذاشتین و اومدین ..

خانوما از خصوصیات یا توانمندیهای بچه هاتون بگین 

.حرف میزنن؟ نقاشی میکشن ؟ رنگها را بلدن؟شعر حفظ هستن؟ شمردن بلدن؟ لباساشونا میتونن بپوشن یا دربیارن !؟ جیششونا میگن؟ از حموم نمیترسن؟ ایا مهد میرن با خوشحالی یا گریه و زاری؟ بابچه ها هم سن و سالشون دوست میشن ؟ دست بزن دارن ؟ خخخ ... خیابون میرید راه میرن یا همش میگن بغل کن؟ شبها پیش شما میخوابن ؟ پیش دیگران اگه شما نباشید میمونن یا بهونه گیری میکنن؟؟ ب برنامه کودک علاقه دارن ؟؟ 

اصلا هر چی دل تنگتون میخواد بگید 😊

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

اسم و فامیل خودشو میگه یا حتی اسم پدر مادر و خواهر برادرشو؟؟؟:

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

به نام خداپسرمن دوسال وهشت ماهشه کامل حرف میزنه  نقاشی هم یه چیزای نامفهومی میکشه ومیگه مثلااین توپه یااین گله رنگهاروهم تاحدودی بلده ابی وقرمزه وسفیدومشکی رابلده دوتاشعرحفظه لباساشودرمیاره جیغ میکشه توخیابونم راه میره خودش جیشش روهم که ازعیدمیگه

خدایابابت داده ونداده ات شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خداپسرمن دوسال وهشت ماهشه کامل حرف میزنه  نقاشی هم یه چیزای نامفهومی میکشه ومیگه مثلااین ...

افرین 20😄

دختر من دو سالشه، حرف كامل ميزنه، رنگ بلد نيست، شمردن تا چهار بلده، شلوارش ميتونه بپوشه ولي بلوزش نه، جيشش ميگه، از حموم نميترسه، مهد نميره، با بچه ها خيلي دوست نميشه، شانسي هست از يكي خوشش مياد دوست ميشه ولي اغلب باهاشون دوست نميشه، دست بزن هم گاهي اوقات داره، تو خيابون راه ميره اما نبايد دستشو بگيرم خسته بشه هم ميگه بغل، شبها پيش من ميخوابه، خونه مامانم باشه كاري به من نداره ولي جاي ديگه بدون من بهونه ميگيره،برنامه كودك هم بعضي برنامه ها رو ميبينه

بچه من دو سالو سه ماهشه فعلا درگیرم دستشوییشو نمیگه😢😢😢جدا نمیخوابه تنهایی بهتر بازی میکنه بیرون راه نمیاد زیاد همش بغلم همه کلمه ها رو میگه جمله هم زیاد میگه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

حرف کامل میزنه. ۱۰ ۱۲ تایی شعر بلده. رنگ ها رو بلده. تا ده میشمره. نقاشی خیلی دست داره ولی یه چیزایی که می کشه من نمیفهمم خودش توضیح میده که چیه🤔. عاشق لگو و خونه سازی و پازل هست. دست بزن داره. بیرون راه نمیره و فرت و فرت میگه خسته شدم. بدغذاست. شبا پیش من میخوابه. برنامه کودک بسیار زیاد دوست داره. مهد نمیره. حمام از اول دوست داشت. ولی الان مدتیه میگه سرمو نشور شامپو میره تو چشمام!😑 پیش مامانم میمونه ولی پیش بقیه طولانی نه. بهانه منو میگیره. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

راستی دو سال و دو ماهشه. جیششو میگه ولی هنوز از پوشک نگرفتمش. لباساشم شلوارشو درمیاره میپوشه. بلوز رو تا یه قسمتایی درمیاره ولی نمیتونه بپوشه.

دو تا دختر دارم اولی تو این سن بود حرف میزد ولی خجالتی بود بیرون که بودیم کنار خودم مینشست نقاشی میکرد عاشق خونه سازی بود عاشق پازل و دومینو بود ولی اصلا با عروسک بازی نمیکرد حدود دوسال و نیم دستشویی رفت بعضی قسمتای کتاب قصشو حفظ بود شمردن بلد بود حموم دوست داشت همه باهاش دوست میشدن چون اهل مذاکره بود اصلا خشونت و زدن نداشت با کالسکه بیرون میرفتم راحت 

دومی دوسال و نیمشه کامل و روون حرف میزنه زبونشم یه ذره درازه ! عاشق نقاشی و پازل و عروسک بازی و تولد بازی هست دستشویی انگار میفهنه ولی همکاری نمیکنه اونن کتاب قصه هاشو حفظه شمردن بلده حموم دوست داره خیلی دوست داره با بقیه دوست بشه و اهل بازی هست ولی اگر احساس کنه دارن بهش زور میگن سریع میخواد مقابله کنه مو میکشه . کالسکه تازگیا سوار نیشه ولی اگر نباشه کامل بغله البته این مورد کوتاهی خودمم بوده عادت کرده 

دو مدل داشتم ارائه دادم 😃

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اسم و فامیل خودشو میگه یا حتی اسم پدر مادر و خواهر برادرشو؟؟؟:

آره اسم و فامیل خودش و منو پدرش رو میدونه و میگه. اسم مادربزرگ و پدربزرگهاشو هم میدونه و میگه و یک سری بجه های فامیل. تو خیابون با دختر بچه ها دوست داره دوست بشه. گاهی هم با پسرها. کلاً باید رو مودش باشه خوش اخلاق باشه که دوست بشه.

دخترم دوسالشه عدد هارو با کمک میگه اسم فامیل و بچه هارو میدونه و میگه. پیش مامانم و خونه خواهرم وایمیسه حتی شبا اگه بزارمش بهونه نمیگیره . از پوشک گرفتمش ولی بیرون و خونه مردم پوشک میکنم چون یه هفتس که یاد گرفته. رنگارو بلد نیس. مهد نمیزارمش. آب بتزی میکنه تو حموم ولی از شامپو زدن خوشش نمیاد . شبا بغل شوهرم میخوابه و جدا از من. بیرون رفتن خیلی اذیت میکنه همش میخواد بغل باشه یا راه بره فرار میکنه و به همه جا سرک میکشه خیلی تحرک داره و شیطونه و باهوش. دست بزن نداره با همه زود جور میشه و عاشق بچه هاس. کم اشتهاس. وزنش کمه. کارتون زیاد میبینه. کلمه هارو همه میگه ولی جمله بندی کمتر  مثلا میگه بابا خونه نیس یا بابا زود بیا .نم نمی بده . دارو بده. مریضم

سلام پسر من دو سال و چهار ماهشه جیشش را نمیگه حرف کامل میزنه شعر بلده تو خیابان بغل باید بشه شبا پیش من میخوابه تو خوابش دست و پاش پرش داره دکتر بردم نوار مغزش سالم بوده نمیدونم دلیلش چیه