2777
2789

کارش از همه دکتری عالی تره  من پنج سال پیش دوقلو داشتم گفت دخترن دختر بودن الان اینو گفته دختره   سالم ازمایشم یه خورده مشگل داشت که سلفری دادم پنج روز دیگه جوابش میاد وجنسیتم توش صد درصد معلوم میشه 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
کارش از همه دکتری عالی تره  من پنج سال پیش دوقلو داشتم گفت دخترن دختر بودن الان اینو گفته دختره ...

عزيزم اول اينكه انشالله ني نيت سالم سالم باشه بعد اخه به من گفت ميتوني به دختر فكر كني بازم نگو به كسي چون مشخص نيست همينجوري گفتم بهت برو ١٨هفته بيا بهت بگم اينجوري بهم گفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اول اينكه انشالله ني نيت سالم سالم باشه بعد اخه به من گفت ميتوني به دختر فكر كني بازم نگو به ك ...

منم گفت احتمال 70درصد دختره ولی قطعی شو 18هفته معلوم میشه  خوب الان از رو دمچه بچه لگنش جنسیت میگن چون خیلی کوچیکه تو 18هفته جنسیت دقیق معلوم اینم بگم من 14هفته باز رفتم جای دیگه سونو اونجا هم گفت نود درصد دختره حالا ازمایشم بیاد ببینم چه خبره جنسیت چیه پناه بر خدا  انشالا بچه شما هم صحیح سالم بیاد به دنیا 💓

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
منم گفت احتمال 70درصد دختره ولی قطعی شو 18هفته معلوم میشه  خوب الان از رو دمچه بچه لگنش جنسیت م ...

مرسي عزيزم هرچي كه خدا ميخواد فقط سالم باشن مرسي راهنمايي كردي❤️