2777
2789
عنوان

باردارا خواهش میکنم بیاین!

335 بازدید | 53 پست

بچه ها تروخدا حرفای خوب بزنین!تاپیکای خوب بزنین.یه خانم باردار به اندازه ی کافی استرس و نگرانی داره!ی تاپیک خوندم راجع به بچه ی ناقص تا الان دلم داره میلرزه-اتفاق اگه قراره بیفته دیگه کاری از مابرنمیاد پس حداقل به همدیگه آرامش بدیم-بخدا حالم خیلی بده همش گریه میکنم میگم خدایا بچم حالش چطوره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ب این فکر کن نی نی خوشگلت سلامت میاد بقلت..دیگه ب هیییییچی فکر نکن

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

چند هفته ای؟ منم انومالی رفته بودم همش به دکتر میگفتم مشکلی نداره

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

وااااا،چه ساده ای واسه یک تاپیک اینقد داری انرژی منفی جمع میکنی،وقتی داری بهش فکرمیکنی ینی داری جذبش میکنی به خودت بگو خدایا ممنونم ک یک بچه سالم گذاشتی برام،

چرا الکی خودتو اذیت میکنی

بخدا ما هم میدونیم که خیلی از بچه ها ناقص بدنیا میان و لازم نیست هی بیاین بما اینو بگین!ما بارداریم و از توی شکممون بی خبریم-فقط دلمونو به سونو خوش میکنیم که دکتر میگه سالم!دیگه این تاپیکا چیه که روح و روان ی مادر رو باهاش بهم میریزین

وااااا،چه ساده ای واسه یک تاپیک اینقد داری انرژی منفی جمع میکنی،وقتی داری بهش فکرمیکنی ینی داری جذبش ...

میدونم بخدا-ولی خب دلم بیقرار میشه،گاهی اوقات اصلا یادم میره باردارم همش میگم خدایا نکنه این حرکتو کردم برای بچم بد بوده باشه!

وای دقیقاً همینو بگو منم خوندمش انقدر ناراحت شدم هم برا اون بچه هم اینکه خودم دچار استرس شدم با اینکه دو بار آنومالی دادم ولی انقدر دچار استرس شدم همش دارم از اون موقع تا حالا خدا و ائمه رو صدا میزنم که بچه ام سالم باشه

ایشالله فرزندتون سالم باشه

ما هم که باردار نمیشیم بعضی مشکلاتو میخونیم دلمون میلرزه بعضی معجزاتم میبینیم دلمون قرص باشه

شما بشنو و فکر نکن ببینو سادت نباشه

خودت به خودت فکر کن.

منم خانمایی که هی مین فلان مرض داریم فلان درد داریم  رو میبینیم دلم میکیره هم دلم میسوزه

اما باید بیخایل باشیم

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
چند هفته ای؟ منم انومالی رفته بودم همش به دکتر میگفتم مشکلی نداره

منم دلمو به سونو خوش کرده بودم که میگه سالم!حالا اومدن تاپیک زدن بهترین سونوگرافی و دکتر بردیمش بازم ناقصه!وای خدا اینو دیگه کجای دلم بزارم