2777
2789
عنوان

باردارا خواهش میکنم بیاین!

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من شادی و ارامش باید درونی باشه

ادمی که با یه تاپیک بهم بریزه نباید بیاد اینجا.چون اینجا چندین هزار نفر ادم با نظرات و افکار متفاوت عضون و قابل کنترل نیستن

در صمن اینجا حرفای خوب بزنیم.بیرون و جامعه چی ؟بالاخره مثلا میری بیرون یه بچه ناقص میبینی 

باید قوی باشی 

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
علایم بارداریت چیه؟بگو شاید بتونم حدس بزنم

علايمش شبيه پسراس 

اب زرشك و چيزاي شور خيلي دوست دارم

ولي از طرفي خوابمم زياد شده بد خلقم شدم 

معذرت ميخوام ادرارم خيلي پررنگ شده 

علايم هركدومو يچيزي زده توي نت 

به نظر من شادی و ارامش باید درونی باشه ادمی که با یه تاپیک بهم بریزه نباید بیاد اینجا.چون اینجا چند ...

منم که دارم میگم میدونیم که خیلی از بچه ها ناقصن!من خودم یه خانمو میشناسم که بچش فلج بدنیا اومد-ولی واقعا گفتن اینا توی سایتی که80درصدشون مادرن چه دردی رو درمان میکنه؟بخدا ما هم میدونیم ولی خب ما اینجا جمع شدیم اطلاعاتمون رو ببریم بالا و روحیمونو قوی کنیم-درضمن شمانمیدونی که ی خانم باردار از نظر روحی چقدر حساس میشه؟اصلا نمیتونی تصورشو بکنی-واسه همینه که میگن هوای خانم باردار رو داشته باشین

من ناخواسته باردار شدم و رابطمون نیمه ماه قمری بوده و نمیدونستم

الان نگرانم طوریش بشه میگن تو اول و نیمه و اخر ماه مکروهه 

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

من هم موافقم. یا طوری از زایمان صحبت میکنن آدم وحشت میکنه. یا تاپیک  میزنن چرا تو این وضعیت اقتصادی باردار شدید دارید به بچه ظلم میکنید. کلا فقط استرس و نگرانی به آدم میدن. یه زن باردار خودش به اندازه کافی استرس داره و به آینده بچه اش فکر میکنه

وای ن تروخدا اینو نگو دیگه-مگه دست خود آدمه کی باردار بشه!

من سر بچه اولم خیلی این ماه های قمری رو رعایت کردم

ولی این بار اصلا ناخواسته بود کاملا

دعا کنین چیزیش نباشه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄