ادمی که با یه تاپیک بهم بریزه نباید بیاد اینجا.چون اینجا چندین هزار نفر ادم با نظرات و افکار متفاوت عضون و قابل کنترل نیستن
در صمن اینجا حرفای خوب بزنیم.بیرون و جامعه چی ؟بالاخره مثلا میری بیرون یه بچه ناقص میبینی
باید قوی باشی
به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
به نظر من شادی و ارامش باید درونی باشه ادمی که با یه تاپیک بهم بریزه نباید بیاد اینجا.چون اینجا چند ...
منم که دارم میگم میدونیم که خیلی از بچه ها ناقصن!من خودم یه خانمو میشناسم که بچش فلج بدنیا اومد-ولی واقعا گفتن اینا توی سایتی که80درصدشون مادرن چه دردی رو درمان میکنه؟بخدا ما هم میدونیم ولی خب ما اینجا جمع شدیم اطلاعاتمون رو ببریم بالا و روحیمونو قوی کنیم-درضمن شمانمیدونی که ی خانم باردار از نظر روحی چقدر حساس میشه؟اصلا نمیتونی تصورشو بکنی-واسه همینه که میگن هوای خانم باردار رو داشته باشین
من هم موافقم. یا طوری از زایمان صحبت میکنن آدم وحشت میکنه. یا تاپیک میزنن چرا تو این وضعیت اقتصادی باردار شدید دارید به بچه ظلم میکنید. کلا فقط استرس و نگرانی به آدم میدن. یه زن باردار خودش به اندازه کافی استرس داره و به آینده بچه اش فکر میکنه