2777
2789
عنوان

باردارا خواهش میکنم بیاین!

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 53 پست
منم که دارم میگم میدونیم که خیلی از بچه ها ناقصن!من خودم یه خانمو میشناسم که بچش فلج بدنیا اومد-ولی ...

والا من خودم پارسال همین موقعها ماههای اخر بارداری بودم چرا نمیدونم؟ تمام حرفات درست

اما من دارم میگم که اینجا از بین هزاران نفر خیلیا به این موضوع اهمیت نمیدن و از این پستا میزارن پس کسی که حال روحیش بهم میریزه باید شرایط سایتو قبول کنه و تصمیم بگیره که بازم بیاد یا نه و حداقل اگه از عنوان تاپیک میفهمه موصوعش تلخه نره تو تاپیک

بعدشم مثلا تو کشورای دیگه حتی پیشرفته ترینش مادرای باردار تا روز اخر کارای سنگین میکنن چند تا چند تا هم بچه میارن اما تو کشور ما طرف میفهمه بارداره یه لیوان ابم برنمیداره که باید مراقبم باشین

یا چون من الان هورمون بارداری دارم و حساسم باید هیچی بم نگین.اما این درست نیست

البته این نظر منه.ایشالا شما هم به سلامتی زایمان کنی و یه الگوی قوی و منطقی برای بچت باشی

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
والا من خودم پارسال همین موقعها ماههای اخر بارداری بودم چرا نمیدونم؟ تمام حرفات درست اما من دارم می ...

عزیزم من خودم کارمندم و اصلا هم تنبل نیستم-ساعت 8میرم و 2یا بعضی وقتا شده4خونم-چ قوی باشی و چ ضعیف این حرفا ناراحت کنندس بخدا جاش اینجا نیست!فرض بگیر یه همایش بزرگ بزاری همه هم زن باردار باشن بجای حرفای خوب همش بگی اینکارو نکن بچت فلان میشه اینو انجام نده... کلا حرفای منفی افکار منفی رو جذب میکنه-من میگم چیزای خوب بگیم-حرفای دلگرم کننده بزنیم از روزای خوش بگیم-بقیشم هرچی خدا خواست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا من اول که عضونی نی سایت شدم گفتم چه خوبه همش حرفای خوب و اطلاعاتم راجع به بارداریم بیشتر میشه!ا ...

نینی سایت قبلن اینطوری نبود فقط در مورد مادرای باردار و نوزادا بود مطالب و کمی آشپزی و خانه داری و این حرفا

الان همه تاپیکا بی ربط شده دیروز دختر ۱۷ ساله تاپیک زده بود دوست پسر خوش اخلاق میخام، یا میان تاپیک در مورد دعا و جن و این حرفا میذارن یا در مورد خیانت ، بعضیام که همش تو فاز لوده بازی هستن تاپیک میذارن بیایین از فلان چیز بگیم و بخندیم، خیلی بد شده همشم به خاطر اینه که دست هر بی فرهنگ بی کاری یه دونه گوشی افتاده که نمیدونه چجوری باید ازش استفاده کنه

پسر زود معلوم ميشه  من و شوهرم عاشق دختريم و لى واقعا فرقى نداره فقط سالم باشه

پسررود معلوم نمیشه ولی اگه گفتن پسره یعنی به احتمال90درصدپسره-ولی دختر ممکنه بگن دخترهو پسر دربیاد-چون آلت مردانه هنوز کوچیکه نمیتونن تشخیص بدن که دختره یاپسر میگن دختر