2777
2789
عنوان

خانما بیایید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 58 پست
منم دقیقا عین شما گیرافتادم تو این شهر راه فرارم ندارم جز معجزه

امشب کاسه صبرم لبریزشده بخدا

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب کاسه صبرم لبریزشده بخدا

من 5سال اومدم قم بخاطر ازدواجم.البته شوهرم همشهریمه امابزرگ شده قم.خانوادشم غریبن گیر دادن به من فقط.خستم کردن همش یامن باید اونجاباشم یااینا.جاریم تهرانه حال میکنه.خسته شدم دیگه کاش خدا یه در به رومون بازکنه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
خودت مال کجایی؟غریبی؟اصفهان که خوبه

ابادانی هستم.خیلی غریبم خیلی

جوری غریب شدم که بخاطربی احترامیهای خانواده شوهرم عمه جاریم علنی بهم گفت گوه بخور

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

منـ اصلاتواقدام نبودم قبل اینکه بفهمم باردارم شکمم عین نبض میزدبرام عجیب بودسرماه فهمیدم باردارم

منم امشب دارم دق میکنم چون بچمـازساعت۱۲تاالان یسره تکونـ میخوره اونم شدید!تاحالااینطوری نشده بود خداکنه مشکلی نباشه😔

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
نبابا نبض زدن قشنگ بعد از ۱۵هفته حس میکنی استرس داری فکر الکی میاد تو سرت

کاشکی خواهر اخه یکی ناخواسته باردار بودم سقط شد خودبخود و کلی دردسر کشیدم کورتاژ شدم الان دوباره استرس گرفتم اخه اول همین ماه پریود بودم رابطه مشکوک نداشتم ولی ننیدونم چرا اینقدر استرس دارم

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
یه دفه بحث و عوض کردید

دلمون خونه خواهر.دعاکن برامون

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ابادانی هستم.خیلی غریبم خیلی جوری غریب شدم که بخاطربی احترامیهای خانواده شوهرم عمه جاریم علنی بهم گ ...

کجای اصفهانی

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
چرا ؟ خودت کجایی هستی؟

دارم ازبی احترامی هایی که بهم میشه زجرمیکشم جوری بی احترامی میکنن بهم که خانواده جاریم بی دلیل  بهم گفت گوه بخور.چون زیرپست برادرشوهرم نوشتم کاش همه مثل این فیلم فداکاربودن

ابادانی هستم.خیلی غریبم خیلی جوری غریب شدم که بخاطربی احترامیهای خانواده شوهرم عمه جاریم علنی بهم گ ...

باز اصفهان شهرقشنگیه و جای تفریح داره.اما غریبی سخته اونم باخاندان شوهر.خدا جوابشونو بده.من که قم ام چی بگم هیچ تفریحی نداره.قربون جمکران و حضرت معصومه که فقط اینارو داره که تفریح حساب نمیشه برای آروم شدن دلم بهشون پناه میبرم