از استرس خوابم نمیبره کلافم علایم بارداری چیه من رابطه مشکوک نداشتم ولی امروززیر شکمم طرف راستم مثل نبض میزنه چنددفه تکرار شده ممکنه از علایم بارداری باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من 5سال اومدم قم بخاطر ازدواجم.البته شوهرم همشهریمه امابزرگ شده قم.خانوادشم غریبن گیر دادن به من فقط.خستم کردن همش یامن باید اونجاباشم یااینا.جاریم تهرانه حال میکنه.خسته شدم دیگه کاش خدا یه در به رومون بازکنه
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
نبابا نبض زدن قشنگ بعد از ۱۵هفته حس میکنی استرس داری فکر الکی میاد تو سرت
کاشکی خواهر اخه یکی ناخواسته باردار بودم سقط شد خودبخود و کلی دردسر کشیدم کورتاژ شدم الان دوباره استرس گرفتم اخه اول همین ماه پریود بودم رابطه مشکوک نداشتم ولی ننیدونم چرا اینقدر استرس دارم
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
دارم ازبی احترامی هایی که بهم میشه زجرمیکشم جوری بی احترامی میکنن بهم که خانواده جاریم بی دلیل بهم گفت گوه بخور.چون زیرپست برادرشوهرم نوشتم کاش همه مثل این فیلم فداکاربودن
بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ابادانی هستم.خیلی غریبم خیلی جوری غریب شدم که بخاطربی احترامیهای خانواده شوهرم عمه جاریم علنی بهم گ ...
باز اصفهان شهرقشنگیه و جای تفریح داره.اما غریبی سخته اونم باخاندان شوهر.خدا جوابشونو بده.من که قم ام چی بگم هیچ تفریحی نداره.قربون جمکران و حضرت معصومه که فقط اینارو داره که تفریح حساب نمیشه برای آروم شدن دلم بهشون پناه میبرم