2777
2789
عنوان

خانما بیایید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 58 پست
توی این اصفهان لعنتی.بادوتاخانواده بیشعور

منم اصفهانم

خانواده شوهرت؟؟ چرا اذیتت میکنن

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بیمارستان سهل انگاری نکن

الان؟بنظرت تااول صبح صبرکنم خطرناکه؟دخترموشوهرم خوابن😫

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
چرا؟

باخانواده شوهرم تووشهر غریبیم جفتمون.فقط همو داریم.خستم کردن همش باهمیم حرفی نداریم اصلا به هم نمیخوریم بخدا.جاریم تهرانه دوره ازمون راااحته اما من

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
باز اصفهان شهرقشنگیه و جای تفریح داره.اما غریبی سخته اونم باخاندان شوهر.خدا جوابشونو بده.من که قم ام ...

خدابهمون صبربده.منکه جمکران وحرم هم ندارم چی بگم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منـ اصلاتواقدام نبودم قبل اینکه بفهمم باردارم شکمم عین نبض میزدبرام عجیب بودسرماه فهمیدم باردارم ...

وای منو ترسوندی یعنی فردا برم بی بی چک بگیرم نشون میده

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
چند ماهته؟  آخه آدم نگران میشه

۳۳هفتمه،اره خودمم نگران شدم چون هرشب میخوابیدم اینم میخوابیدولی امشب بخاطرحرکاتش ازخواب بیدارشدم

بزرگمهر

منم اصفهانم بهارستان 

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
جاری کمه عمشم اومده سر چی؟ چقدر بی ادب 

شانس منه عزیزم

برادرشوهرم یه پست راجع به کمک کردن گذاشته بودکلیپش خارجی بودزیرش نوشتم کاش همه ادمهااینجوری بودن.عمه زنش اومدریپلای کرد نوشت اگه توگوه خوری وحسودی نکنی میشه.درصورتیکه من کاری به هیچکس ندارم وحتی عمه ش رو2بارکلادیدم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
۳۳هفتمه،اره خودمم نگران شدم چون هرشب میخوابیدم اینم میخوابیدولی امشب بخاطرحرکاتش ازخواب بیدارشدم

از من می شنوی برو اگه خیلی تکون میخوره 

کسی نیست بجا و بذاری پیشش

منم اصفهانم بهارستان 

عزبزم ایشالاخوشبخت باشی.وبه همه ارزوهات برسی.

ببخشیددلم گرفته بودتوی تاپیک زیادحرف زدم.شرمنده

وای منو ترسوندی یعنی فردا برم بی بی چک بگیرم نشون میده

اگه یه روزبه پریودت مونده باشه اره