2777
2789
عنوان

قورمه سبزی با قلقلی خوب میشه؟؟

6287 بازدید | 11 پست

خوشمزه میشه فردا بپزم؟؟ گوشت خورشتی نداریم!!!! یک بسته چرخ کرده داریم ته فریزر.یک کوچولو هم قلم دارم میتونم بندازم باهاش بپزه

کسی پخته تا حالا ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با قلقلی خوب میشه گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و اگه جعفری دوست داری ورز بده بعد قلقلی کن لوبیا و پیاز داغ و سبزی و و قلم رو دو ساعت بپز بعد بهش قلقلی ها رو اضافه کن اگه حس میکنی قلقلیت امکان وا رفتنش هست یه قاشق ارد نخودچی بهش بزن

اره با قلقلی خوب میشه گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و اگه جعفری دوست داری ورز بده بعد قلقلی کن لوبیا ...

ممنونم عزیزم.  یک ساعته بار کردم و روی گازه.  خدا کنه خوب شه.  قلقلی هاشو هنوز آماده نکردم.  گوشت و پیاز رو ورز دادم حسابی و گذاشتم استراحت کنه تو یخچال.  یکساعت دیگه میرم آماده میکنم و با لیمو عمانی و نمک به خورش اضافه میکنم.  امیدوارم وا نره. البته من قیمه و اینا با گوشت قلقلی زیاد پختم. وا نرفته خدازوشکر.  ایشالله اینم وا نره.  ممنونم از توضیحاتت🌹🌹🌹🌹

خوب شد عزیزم غذات؟

معلومه خوب میشه حتی میتونی ترکیب سینه مرغ و قلقلی ام بری ،یک ساعت اخر یا نهایت یک ساعتونیم اخرش سرخ کن بزن ،سرخ کنی دیگه وا نمیره ،قورمه همه مدلش خوشمزس