خانوما تو رو خدا کمکم کنید الان حدود ۳ هفته ست که بدنم شدید میخاره در حدی که وقتی میخارونم فوری کهیر میزنه و جاش زخم میشه خون میاد... قرص سیتریزن میخورم دو روز خوبم ولی بعد دو روز دوباره شروع میشه... قرص لعنتی ام میخورم تا ۱۲ ساعت منگم با یه بچه ۹ ماهه اذیت میشم واقعا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
من پارسال اینطوری شدم تابستون بود منم گرمایی،بچه هم شیرمیدادم دیگه داشتم دیوونه میشدم.دکترم بهم قرص داده بود ولی خواب آوربود که من همش گیج بودم وبه هیچ کاری نمیرسیدم.دارومو عوض کرد وهم خوب شدم وهم خواب آورنبود.
ی بیو گرافی کوچولو بده بگم چته گلم. تو خونواده تیرویید. روماتیسم ندارین؟ اخیرا داروی تقویتی لاغری چ ...
نه هیچ کدوم و ندارم... ۹ ماهه زایمان کردم بچه شیر میدم ۶۰ کیلو ام.... هیچ دارویی مصرف نمیکنم ... جدیدا با شوهرم زیاد بحثم میشه شاید بعضی وقتا عصبی ام بشم
اگه تو اقوام درجه یک باشه بیماری هایی مثل تیرویید نوعی از بیماری کبدی سلیاک و خیلی چیزای دیگه ممکنه برای همخون ها پیش بیاد البته در صورت داشتن زمینه و عوامل دیگه...
الکی دارو نخور منم بود حساسیت بارداریه.من با چنگال میخاروندم خون دیگ واسم عادی بود بعضی قستا ک زخمش کنده میشد جاش چونده.البته من دکتر میگف تو بعضی موارد خدا نکرده مشکل کبدی و بالارفتن انزیم کبدیه ک خیلی خطرناکهحتمابا دکترت مشورت کن
نه منم میخوردم خارش داشتم.در ضمن خیار شور بادنجون گوجه فست فود غذاهای سودا زا مصرفشون رو کم کن اینا رو که من میخوردم خارش میگرفتم.
در عوض صاف کننده های خون بخور مثل انار که الان فصلشه در کل میوه های قرمز رنگ مث شاهتوت زرشکو....
دلخوش باش به باریکه ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمهکارهی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبهروی هماند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچهی کوچکی که رویاهایت را نگه میدارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)