delsakhanooom مدیر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 267 عنوان سلام میشه اونایی که بچه هاشون بیست ماهس بیان | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 18 پست من اصلا نمیدونم به بچم صبونه چی بدم یا چه غذاهایی بدم که یبوست نشه میشه راهنماییم کنین 1397/07/21 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delsakhanooom مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 267 موز رسیده هم مسهله آلو و گلابی بهش بدیکلا میوه های الان طبع سرد دارن شکم رو راه میندازن انجی ... مرسی عزیزم ♥♥♥
M.H.E عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 7485 14ماهگی که خیلی زوده من از پوشک گرفتمش بعد یه مدت از شیرم میگیرمش که اسیب نبینه و استرسی نشه بهترین زمان از شیر گرفتن ۱۴ ماهگیه.....شما برعکس عمل کردی.....از پوشک گرفتن زود باعث استرس میشه نه از شیر گرفتن گاه باید سکوت کرد....خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
delsakhanooom مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 267 عزیزم من اینا رو میدم یک قاشق کینوا میزارم میپزه یه موز خورد میکنم توش +یه قاشق خامه=دو قاشق شیره ا ... ممنون عزیزم خیلی
delsakhanooom مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 267 بهترین زمان از شیر گرفتن ۱۴ ماهگیه.....شما برعکس عمل کردی.....از پوشک گرفتن زود باعث استرس میشه نه ا ... عزیزم من الان بچمو از پوشک گرفتم اونم خودش امادگی داشت و دیگه جیش نمیکرد شبا تو پوشکشو روزاهم بعضی وقتا میگفت برا اون زود گرفتمش که بعدا از شید بگیرم