2777
2789
سلام....دختر من هیچی نمیخوره به اونصورت....ولی اکثرا فرنی میدم...یا نون و پنیر و چای شیرین....

مرسی عزیزم دخترمن بدغذاس صبحونه هم نمیخوره یبوستم میشه که مطمنم از نخوردن صبحانس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم دخترمن بدغذاس صبحونه هم نمیخوره یبوستم میشه که مطمنم از نخوردن صبحانس

از شیر گرفتی؟

دختر من ممه باعث شده بدغذا بشه....خیلی وابستس

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
از شیر گرفتی؟ دختر من ممه باعث شده بدغذا بشه....خیلی وابستس

نه هنوز ولی میخوام بگیرم دیگه 

ولسای منم وابستس ولی بخدا دلم میگیزه با زور پیپی میکنه غذای درس نمیخوره برا اونه 

نه هنوز ولی میخوام بگیرم دیگه  ولسای منم وابستس ولی بخدا دلم میگیزه با زور پیپی میکنه غذای درس ...

خوب بخاط ممس....تا از شیر نگیریم غذا نمیخورن....رشدش چطوره....قد و وزنش....دکتر دخترم گفت بعد ۱۴ ماهگی بگیر من نگرفتم....بچم رشدشم کم شد

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
خوب بخاط ممس....تا از شیر نگیریم غذا نمیخورن....رشدش چطوره....قد و وزنش....دکتر دخترم گفت بعد ۱۴ ماه ...

14ماهگی که خیلی زوده من از پوشک گرفتمش بعد یه مدت از شیرم میگیرمش که اسیب نبینه و استرسی نشه

نه هنوز ولی میخوام بگیرم دیگه  ولسای منم وابستس ولی بخدا دلم میگیزه با زور پیپی میکنه غذای درس ...

من الان شیر روزشو قطع کردم خیلی بهتر غذا میخوره یه مشورت با دکترش بکن شروع کن کمکم شیرشو کم کن

عزیزم من اینا رو میدم

یک قاشق کینوا میزارم میپزه یه موز خورد میکنم توش +یه قاشق خامه=دو قاشق شیره انگور +شیر پاستوریزه تا غلظتش اندازه بشه 

کینوا معده رو تنظیم هم میکنه واسه همین یبوست برطرف میشه

یه قاشق جو پرک = یک عدد سیب میزارم میپزه+یه قاق خامه+یه تیکه حلوا شکری +شیر پاستوریزه 

تخم مرغ

خامه عسل یاکره عسل

بیسکوییت مادر با شیر و حلواشکری 

نون پنیر و گردوی آسیاب شده 

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

موز رسیده هم مسهله

آلو و گلابی بهش بدین

کلا میوه های الان طبع سرد دارن شکم رو راه میندازن

انجیز خشک رو 15 دقیقع در آب جوش بپزین  و میکس کنید بهش بدید

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.