2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توبارداری همه چی طبیعیه چیز غیرطبیعی فقط خونریزیه😊

بقول یکی از دوستام،تو بارداری شاخم درآوردی طبیعیه 😂😂

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

خواهر منم هفته دوازده کمرش درد داشت دوبار هم لکه کوچیک قهوه ای دید رفت سونو گفتن جفتت پایین باید استراحت کنی و مراعات کنی نزدیکی هم نداشته باشی شماهم فعلا تستراحت کن اگه خوب نشدی یه سونو برو

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
توبارداری همه چی طبیعیه چیز غیرطبیعی فقط خونریزیه😊

باور کنین تو همین نی نی سایت دیدم یکی پریود میشد طول بارداریش

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

دقیقا خخخخ منم همیشه میگه الان روم نشد هم شاخ هم دم😂

😂😂

چون کل هورمونا و سیستم بدن بهم میریزه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
سه روز آینده باید برم

انشالله ب سلامتی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
باور کنین تو همین نی نی سایت دیدم یکی پریود میشد طول بارداریش

اره گلم استثنا خیلی هست ولی حتی کوچکترین خونریزی تو بارداری غیرطبیعی تلقی میشه وباید سریعا بررسی بشه

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
اره گلم استثنا خیلی هست ولی حتی کوچکترین خونریزی تو بارداری غیرطبیعی تلقی میشه وباید سریعا بررسی بشه

بله درسته

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!