2777
2789

سینه مرغ مولینکس یا چرخ شده برای یه سینه کامل دو تا پیاز متوسط بزرگ و یه حبه سیر و یه تخم مرغ و چند قاشق پنیر پیتزا بستگی داره که پر پنیر دوست داشته باشی یا نه و کمی نمک و فلفل رو خوب مخلوط میکنیم و لا قاشق برمیدارم و تو یه کیسه فریزر بهش فرم میدم و تو روغن داغ سرخ میکنم در تابه رو میذارم تا مغز پخت بشه نوش جون

سینه مرغ مولینکس یا چرخ شده برای یه سینه کامل دو تا پیاز متوسط بزرگ و یه حبه سیر و یه تخم مرغ و چند ...

به خوبی رستورانیا میشه؟خودت درست کردی؟پودر پفک یا پودر سوخاری نمیخواد؟ببخشید سؤالام زیاد شدن

چون می گذرد غمی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خوبی رستورانیا میشه؟خودت درست کردی؟پودر پفک یا پودر سوخاری نمیخواد؟ببخشید سؤالام زیاد شدن

هرچی بشه سالم ترازاوناست من درست نکردم تاحالا 

یه نفر وجودداره که بایداز اون بهتر باشی..اون کسی نیست جز گذشته خودت💪💎

خوب میشه مثل کتلت مرغ میشه فقط دورش پودر سوخاری ندارهاگه دوست داری میتونی تو پودر سوخاری بغلطونی یدفعه همین مدلی درست کن شاید دوست داستی

من تو خونه همینجوری درست میکنم پودر سوخاری هم نمیزنم از ناگت های اماده خیلی خوش طعم تر و سالمتره